breaking news Νέο

Ο ΓΑΣ “Αλεξάνδρεια” έκανε το 1-0

Ο ΓΑΣ “Αλεξάνδρεια” έκανε το 1-0

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό των πλεϊ οφ του πρωταθλήματος της Α’ Ανδρών ΕΚΑΣΚΕΜ έκανε ο ΓΑΣ “Αλεξάνδρεια”. Οι “πράσινοι” του Ρομλουκιού επιβλήθηκαν 63-60 των Αετών Βέροιας και πλεον θέλουν άλλη μια νίκη για να “τσεκάρουν” το εισιτήριο τους στον τελικό του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά, το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με 15-10, όμως στη συνέχεια οι Αετοί ανέβασαν στροφές και πήγαν στα αποδυτήρια με το υπερ τους 33-28.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η ομάδα της Βέροιας αγωνιζόμενη χωρίς τον Σωκράτη Χατζηχαρίση που τραυματίστηκε συνέχισε να δίνει τη μάχη της κόντρα στον ΓΑΣ “Αλεξάνδρεια” που στο “άντρο” του παρουσιάζεται δυνατός.

Στα τελευταία λεπτά το ματς πήγε πόντο - πόντο και στην τελευταία επίθεση (με το σκορ 61-60) οι Αετοί δεν κατέστη δυνατό να πετύχουν καλάθι, κάτι που πέτυχαν αμέσως μετά οι γηπεδούχοι με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στο 63-60.

• Στο άλλο παιχνίδι της 1ης φάσης, ο ΦΟ Αριδαίας επικράτησε με 71-67 των Ικάρων Γιαννιτσών και έκανε το 1-0 στις νίκες.

• Επόμενο παιχνίδι, το Σάββατο 20/4 στο ΔΑΚ "Δ. Βικέλας" στο οποίο αν οι Αετοί επικρατήσουν, θα υπάρξει και τρίτο ματς στην Αλεξάνδρεια, αν όμως ηττηθούν μένουν εκτός τελικού.

Τα δεκάλεπτα: 15-10, 28-33, 47-43, 63-60.

ΓΑΣ “Αλεξάνδρεια”: Μπαλιάκας 2, Αβραμίδης 9 (3), Σιδηρόπουλος 21 (3), Ζήσιος, Κεσίδης, Παπαγερίδης 8, Καρκάρας 15 (2), Πρόιος, Καραγιάννης, Χερκελετζής 6, Μπίσκας 2.

Αετοί Βέροιας: Τσιμτσιρίδης, Χρήστου, Κασάπης 4, Παπαδόπουλος Δ. 6 (2), Γκεκόπουλος 14, Πάππου 4, Χρυσάφης 3 (1), Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος Ι., Χατζηχαρίσης 8 (2), Ιατρού 4, Ιωσηφίδης 17 (3).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής