breaking news Νέο

Ξεκίνημα από τον Απ. Παύλο για τον Κώστα Βοργιαζίδη , άρχισε η επίσημη προεκλογική εκστρατεία του

  • Ξεκίνημα από τον Απ. Παύλο για τον Κώστα Βοργιαζίδη , άρχισε η επίσημη προεκλογική εκστρατεία του
  • Ξεκίνημα από τον Απ. Παύλο για τον Κώστα Βοργιαζίδη , άρχισε η επίσημη προεκλογική εκστρατεία του

Από το Διαβατό, την ιδιαίτερη πατρίδα του, επέλεξε να ξεκινήσει επίσημα τον προεκλογικό του αγώνα ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης,  εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα των επισκέψεών του στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Βέροιας. Εκεί, συνοδευόμενος από μεγάλο αριθμό υποψηφίων του συνδυασμού του «Δράση με Γνώση», έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από πλήθος υποστηρικτών του ενώ στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους του χωριού για όλα τα μεγάλα και μικρά ζητήματα που τους απασχολούν. 

Με φανερή τη συναισθηματική φόρτιση ο κ. Βοργιαζίδης απευθυνόμενους προς τους συντοπίτες του δήλωσε πως «η επιλογή να ξεκινήσω τον προεκλογικό μου αγώνα από εδώ σημαίνει πολλά για μένα. Ο Διαβατός πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου ως ο τόπος που αγκάλιασε τους παππούδες μου όταν εκείνοι αναγκάστηκαν να ξεριζωθούν από τον Πόντο και τη Μικρά Ασία και αποτέλεσε για χρόνια το σπίτι του πατέρα μου, Χαράλαμπου Βοργιαζίδη. Θα ήθελα ειλικρινά να σας ευχαριστήσω για τη θερμή σας υποδοχή. Η αγάπη και υποστήριξή σας μου δίνουν την απαραίτητη δύναμη να συνεχίσουμε μαζί μπροστά και τη νέα τετραετία». 

Η περιοδεία του Δημάρχου συνεχίστηκε στη Δ.Ε. Αποστόλου Παύλου όπου επισκέφτηκε το Μακροχώρι, την Κουλούρα και την Ν. Νικομήδεια, συνομιλώντας με τους κατοίκους των χωριών για τα κυριότερα κατά τόπους προβλήματα, για τα μεγάλα έργα υποδομής που έχουν δρομολογηθεί καθώς και τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής. Μετά τη σύντομη αλλά ουσιαστική επίσκεψή του στη Δ.Ε. Αποστόλου Παύλου, ο κ. Βοργιαζίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Δημοτική Ενότητα Απ. Παύλου, αποτελεί αναπτυξιακό σημείο-κλειδί για το μέλλον της ευρύτερης περιοχής και του Δήμου μας. Ως Δημοτική Αρχή το γνωρίζουμε καλά αυτό και γι αυτό τα προηγούμενα χρόνια δουλέψαμε σκληρά και μεθοδικά ώστε να αναβαθμίσουμε τις υποδομές και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής. Σημαντικά έργα υλοποιήθηκαν όπως, μεταξύ άλλων, οι νέες σχολικές αίθουσες σε Κουλούρα και Διαβατό, το αποχετευτικό δίχτυο στο Μακροχώρι και ο Τήλε-Έλεγχος Ύδρευσης Διαβατού, Κουλούρας, Μακροχωρίου, Ν. Νικομήδειας και Λυκογιάννης.

Και αυτά ήταν μόνο η αρχή γιατί διεκδικήσαμε και καταφέραμε να εντάξουμε έργα πολλών εκατομμυρίων για τα επόμενα χρόνια όπως η κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στο Διαβατό, ο εκσυγχρονισμός του δικτύου ύδρευσης και η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Μακροχωρίου, η δημιουργία εκθετηρίου αγροτικών προϊόντων στη Ν. Νικομήδεια μέσω του LEADER ενώ έχουμε δρομολογήσει τη βελτίωση του δικτύου αγροτικών δρόμων σε Μακροχώρι και Ν. Νικομήδεια.

Για εμάς η ανάπτυξη και η πρόοδος δεν έρχονται μέσα από εύκολα λόγια και ευχές. Εμείς πάντα πιστεύαμε ότι η ανάπτυξη κατακτιέται μέσα από σχέδιο, σκληρή δουλειά και διεκδίκηση. Αυτό κάναμε τόσα χρόνια και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και την επόμενη τετραετία ώστε να επισφραγίσουμε με ουσιαστικές δράσεις και έργα την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας. 

Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για την επόμενη μέρα γιατί διαπιστώνω ότι η προσπάθεια, το ήθος και οι αξίες μας βρίσκουν τόσο μεγάλη απήχηση στην τοπική κοινωνία. Οι υγιείς δυνάμεις του τόπου, οι άνθρωποι του μόχθου και της δημιουργίας, είναι στο πλευρό μας σ΄ έναν ακόμα προεκλογικό αγώνα. Αυτούς εκπροσωπούμε και μαζί θα πορευτούμε ώστε να δημιουργήσουμε ακόμη μια φορά ένα πλειοψηφικό προοδευτικό ρεύμα εξωστρέφειας και αισιοδοξίας.

Εύχομαι και επισήμως καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους μου. Ελπίζω να έχουμε έναν καθαρό, έντιμο και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα όπου θα ανταγωνιστούμε αποκλειστικά και μόνο σε όρους προγραμματικών θέσεων, σχεδίων και αξιών, μακριά από ακρότητες, οξύτητες και ανέξοδες κινήσεις εντυπωσιασμού».

                                                #συνεχίζουμε_μαζί _μπροστά


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής