breaking news Νέο

Β' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια

Β' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια

Μία αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθληματος της Β’ κατηγορίας της Ενωσης μας και η μόνη εκκρεμότητα που υπάρχει όσον αφορά τα πλεϊ οφ και τα πλεϊ αουτ που θα ακολουθήσουν είναι η τεταρτη ομάδα που θα συμμετάσχουν στα πλεϊ αουτ του 1ου ομίλου καθώς μπορεί να υπάρξει τριπλή ισοβαθμία μεταξυ ισάριθμων ομάδων, του Αλιάκμονα Νησελίου που έχει 24 βαθμούς, της ΑΕ Σχοινά που επίσης έχει 24 και του Ατρόμητου Διαβατού με 21, που όμως την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με την ΑΕ Σχοινά.

Ετσι με νίκη της ομάδας του Διαβατού και ήττα του Αλιάκμονα Νησελίου θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στην οποία μειονεκτή η ΑΕ Σχοινά.

Να πιάσουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η τετράδα των πλεϊ οφ τόσο στον 1ο όσο και στον 2ο όμιλο έχει ήδη ξεχωρίσει ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής και στον 1ο όμιλο την αποτελούν ο ΠΑΟ Κουλούρας που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής (μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος 33 βαθμούς, ο Ολυμπιακός Λουτρού που πλεον εκτόπισε τα Παλατίτσια και είναι δεύτερος με 31, ο ΠΑΟ Παλατιτσίων που έχασε στην έδρα του από την Θύελλα Σταυρού οπισθοχώρησε στην 3η θέση με 30 και την τετράδα συμπληρώσει η ομάδα του Σταυρού με 28 βαθμούς.

Στον 2ο ομιλο που επίσης ξεκαθάρισε το γκρουπ των τεσσάρων ομάδων που θα παρει μέρος στην διαδικασία των πλεϊ οφ που θα ακολουθήσει στην πρώτη θέση βρίσκεται πάντα η ΑΕ Ποντίων με 51 βαθμούς, δεύτερα είναι τα Λευκάδια με 44, στην 3η θέση είναι ο Αστέρας Τριποτάμου με 39 και στην 4η ο ΑΣ Γιαννακοχωρίου με 38.

Στην διαδικασία των πλεϊ αουτ εφόσον η Επιτροπή πρωταθλήματος και κυπέλλου αποφασίσει οτι πρέπει να γίνουν παρότι η ομάδα που θα υποβιβαστεί είναι ηδη γνωστή και πρόκειται φυσικά για την Ελπίδα Μονοσπίτων που δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα την τετράδα των πλεϊ αουτ την αποτελούν ο ΑΣ Πατρίδας με 18 βαθμούς, η Θύελλα Στενημάχου με 16, η  Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας με 14 και φυσικά η Ελπίδα Μονοσπίτων.

Να υπενθυμίσουμε οτι τόσο στα πλεϊ οφ οσο και στα πλεϊ αουτ της Β’ κατηγορίας όπως βέβαια και της Γ’ που ήδη διεξάγονται οι ομάδες “κουβαλάνε” τους βαθμούς που συγκέντρωσαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και πάνω σ’ αυτούς προσθέτουν και αυτούς που παίρνουν στους αγώνες που δίνουν.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής