breaking news Νέο

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος και της Εβδομάδος της Διακαινησίμου

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος και της Εβδομάδος της Διακαινησίμου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων το Σάββατο του Λαζάρου 20 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Διαβατού. 

Την Κυριακή των Βαΐων 21 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας. 

Την Κυριακή των Βαΐων 21 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Αλεξάνδρειας. 

Τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μακροχωρίου. 

Τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μελίκης.


Τη Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Ταγαροχωρίου.

 

Τη Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.

 

Τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργίαστον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Δασκίου.

 

Τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νιπτήρος στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα-Κυριωτίσσης Βεροίας.

 

Τη Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κοπανού.

 

Τη Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Παθών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης.

 

Τη Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου το πρωί θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθήλωσης του Κυρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

 

Τη Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

 

Το Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας.

 

Το Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου στις 11:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία της Παννυχίδος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας. Εν συνεχεία θα προεξάρχει στην τελετή της Αναστάσεως στην Πλατεία Ελιάς στη Βέροια και έπειτα θα ιερουργήσει στο Μητροπολιτικό Ναό Βεροίας.

 

Την Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου στις 10:30 π.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας και στις 6:00 μ.μ. στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ναούσης.

 

Τη Δευτέρα της Διακαινησίμου 29 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βεροίας.

 

Τη Δευτέρα της Διακαινησίμου 29 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Λουτρού.

 

Την Τρίτη της Διακαινησίμου 30 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου και Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Παλαιοχωρίου.

 

Την Τρίτη της Διακαινησίμου 30 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά.

 

Την Τετάρτη της Διακαινησίμου 1 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Βεργίνας, επί τη εορτή της Αγίας Ματρώνας εκ Ρωσίας.

 

Την Τετάρτη της Διακαινησίμου 1 Μαΐου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Ριζώματα.

 

Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 2 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναούσης, επί τη εορτή των Αγίων Πέντε Ναουσαίων Ιερομαρτύρων.

 

Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 2 Μαΐου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό της Ζωοδόχου Πηγής στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά.

 

Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 3 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει επί τη εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά.

 

Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 3 Μαΐου το απόγευμα θα συνοδεύσει την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά στην Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης.

 

Το Σάββατο της Διακαινησίμου 4 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αρκοχωρίου, όπου θα εορτάσει τη μνήμη των Αγίων Αυταδέλφων Μαρτύρων Αγάπης, Ειρήνης και Χιονίας.

 

Το Σάββατο της Διακαινησίμου 4 Μαΐου στις 6:00 μ.μ. θα συμμετάσχει στον Πολυαρχιερατικό Πανηγυρικό Εσπερινό των Αγίων Ναουσαίων Νεομαρτύρων στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Ναούσης και εν συνεχεία θα προεξάρχει της Πάνδημης Ιερής Λιτανείας της Εικόνος των Αγίων Ναουσαίων Νεομαρτύρων στον «Χώρο Μαρτυρίου» Κιόσκι.

 

Την Κυριακή του Θωμά 5 Μαΐου το πρωί θα συμμετάσχει στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως Ναούσης. Στο τέλος θα τελέσει Δοξολογία και θα κατευθυνθεί στο «Χώρο Θυσίας» όπου θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση για τους σφαγιασθέντες ήρωες της πόλης κατά την επανάσταση του 1822.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής