breaking news Νέο

Διευκρινήσεις γύρω από την εκλογική διαδικασία, κόστος και λίστες

Διευκρινήσεις γύρω από την εκλογική διαδικασία, κόστος και λίστες

Ανάμεσα στα ερωτήματα που τέθηκαν από τους δημοσιογράφους στη χθεσινή συνέντευξη τύπου των μελών της επιτροπής, που ορίστηκαν υπεύθυνα για την εκλογική διαδικασία που θα ακολουθηθεί αναφορικά με την εκλογή ηγεσίας στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, ήταν και το ποσό, με το οποίο, όποιος το επιθυμεί, θα συμμετάσχει. Η απάντηση που δόθηκε, είναι ότι το κόστος της συμμετοχής θα είναι 4 ευρώ. Το τελικό δε ποσό θα καθορισθεί, αφού κλείσει η συμφωνία με την εταιρία, που θα αναλάβει να διεκπεραιώσει την όλη διαδικασία. Θα δημιουργηθούν επιπλέον δύο λίστες : Η μία για όσους θέλουν να αποτελέσουν τον πυρήνα του νέου φορέα και η άλλη, στην οποία θα αναφέρονται οι ψηφοφόροι – φίλοι. Μάλιστα, η δεύτερη λίστα θα καταστραφεί μετά από λίγο διάστημα, προκειμένου να μην υπάρξουν ζητήματα, που θα αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα.

Ακόμα, ο κ. Χασιώτης – και σε σχετικό ερώτημα που του ετέθη από την «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» - ανέφερε ότι από τη διαίσθηση που έχει, κινούμενος στη Βέροια, πάνω στο ζήτημα αυτό, «υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο και θα έλεγα ότι... τσιμπάνε!»

Κατά τα άλλα, στον αγώνα των υποψηφίων που έχει ξεινήσει για την ηγεσία της νέας Κεντροαριστεράς, η Φώφη Γεννηματά επανέλαβε τον «κοινό στόχο για τη δημιουργία της μεγάλης προοδευτικής παράταξης, πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων», ο Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε ότι θα διεξάγει έναν αγώνα στο πλαίσιο των όρων και των κανόνων διαφάνειας και ο Γιάννης Μανιάτης σημείωσε ότι «πρέπει να σταθούμε απέναντι στην παράνοια του ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ και τη δημοσκοπική έπαρση της συντηρητικής ΝΔ». Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε κοινή εμφάνιση με το Λεωνίδα Γρηγοράκο, ο οποίος εξέφρασε τη στήριξή του στον υποψήφιο για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής