breaking news Νέο

Έτσι θα «στελεχωθεί» η Football League

Έτσι θα «στελεχωθεί» η Football League

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή και ήδη έχουμε τους οκτώ πρωταθλητές των ισάριθμων ομίλων όπως βέβαια και τους ισάριθμους δευτεροπρωταθλητές που θα διεκδικήσουν τα τέσσερα εισιτήρια της ανόδου στην Football League.

Οι οκτώ πρωταθλήτριες λοιπόν των ισάριθμων ομίλων της Γ’ Εθνικής που κέρδισαν το εισιτήριο της ανόδου και τις οποιες η ΒΕΡΟΙΑ θα βρει στον δρόμο της την νέα περίοδο (2019-2020) είναι από τον 1ο όμιλο η Καβάλα που σε 26 αγώνες συγκέντρωσε 65 βαθμούς.

Ο Κρόνος Αργυράδων από τον 3ο όμιλο που σε 24 αγώνες συγκεντρωσε 48 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός Βόλου από τον 4ο όμιλο που σε 26 αγώνες συγκέντρωσε 69 βαθμούς, όσους και η συντοπίτησσα του Νίκη με την οποία ισοβάθμισε, όμως είχε καλύτερο συντελεστή στα ματαξύ τους παιχνίδια (μια ισοπαλία και μια νίκη) και έτσι κατετάγη πρώτος.

Η Ιεράπετρα (ΟΦΙ) από τον 5ο όμιλο που σε 24 αγώνες συγκέντρωσε 50 βαθμούς.

Ο Ιάλυσος από τον 6ο όμιλο που σε 24 αγώνες συγκέντρωσε 61 βαθμούς.

Το Αιγάλεω απο τον 7ο όμιλο που σε 22 αγώνες συγκέντρωσε 56 βαθμούς.

Ο Πανασπροπυργιακός Ασπροπύργου απο τον 8ο ομιλο που σε 26 αγώνες συγκέντρωσε 66 βαθμούς.

Και η ΒΕΡΟΙΑ από τον 2ο όμιλο που σε 26 αγώνες συγκέντρωσε 57 βαθμούς.

Αυτές οι οκτώ ομάδες μαζί με τις ομάδες που θα καταλάβουν την 11η και την 12η θέση στην τελική κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα της φετινής Football League και τις τέσσερις που θα προκύψουν απο τους διπλούς αγώνες των μπαράζ μεταξυ των οκτώ δευτεροπρωταθλητών της Γ’ Εθνικής, σύνολο 14, θα συγκροτήσουν την Football League της νέας περιόδου (2019-2020).

Ο τρόπος βέβαια που θα διεξαχθεί το συγκεκριμένο πρωτάθλημα κι αν προστεθούν αγωνιστικές με πλεϊ οφ ή κάτι παρεμφερές, αφου οι 26 αγωνιστικές που δίνουν οι 14 ομάδες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεν θεωρουνται επαρκείς, θα αποφασιστεί αφου ολοκληρωθούν όλες οι υπόλοιπες διαδικασίες από την διοργανώτρια αρχή και θα περιλαμβάνονται στην προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.

Πάμε τώρα να δούμε τις δευτεραθλήτριες των οκτώ ομίλων της Γ’ Εθνικής και από τις οποίες θα προκύψουν οι ομάδες που θα κερδίσουν τα υπόλοιπα τέσσερα εισιτήρια της ανόδου στην Football League.

Στον 1ο όμιλο δευτεραθλήτρια πίσω από την Καβάλα αναδείχθηκε η ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης που σε 26 παιχνίδια συγκέντρωσε 64 βαθμούς.

Στον 2ο όμιλο πίσω από την ΒΕΡΟΙΑ δευτερος όπως είναι γνωστό τερμάτισε ο ΠΟ Τρίγλιας με 55 βαθμούς σε 26 αγώνες.

Στον 3ο όμιλο πίσω από τον Κρόνο Αργυράδων κατετάγει ο Θεσπρωτός που σε 24 αγώνες συγκέντρωσε 47 βαθμούς.

Στον 4ο όμιλο πίσω από τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν η συντοπίτισσα του Νίκη που με 69 βαθμούς σε 26 αγώνες έχασε την πρώτη θέση στις λεπτομέρειες και τις οποίες αναφέραμε.

Στον 5ο όμιλο την δεύτερη θέση πίσω απο την Ιεράπετρα πήρε ο Ιωνικός που σε 24 αγώνες συγκέντρωσε 47 βαθμούς.

Στον 6ο όμιλο πίσω απο τον Ιάλυσο τερμάτισε ο Διαγόρας Ρόδου που σε 24 αγώνες συγκέντρωσε 54 βαθμούς.

Στον 7ο όμιλο πίσω από το Αιγάλεω κατετάγει ο Αιολικός που σε 22 αγώνες πήρε 40 βαθμούς.

Και στον 8ο όμιλο την δεύτερη θέση πίσω από τον Πανασπροπυργιακό Πύργου κατέκτησε η Καλαμάτα που σε 26 αγώνες συγκέντρωσε 63 βαθμούς.

Οπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ η κλήρωση των αγώνων μπαράζ θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 22 Απριλίου στις 1μ.μ. στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδί.

Σύμφωνα με την προκηρυξη του πρωταθλήματος τα τέσσερα ζευγάρια των οκτώ ομάδων που κατέλαβαν την δεύτερη θέση των ισάριθμων ομίλων της Γ’ Εθνικής θα προκύψουν από κλήρωση και θα σχηματιστούν με τον εξης τρόπο.

Οι οκτω ομάδες θα χωριστούν σε δυο ομίλους των τεσσάρων. Τον ένα όμιλο θα τον αποτελούν οι δευτεραθλήτριες του 1ου, του 2ου, του 3ου και του 4ου ομίλου της κανονικής διάρκειας και τον άλλο οι υπόλοιπες τέσσερις. Δηλαδή οι δεύτερες του 5ου, του 6ου, του 7ου και του 8ου.

Τα δύο ζευγάρια θα προκύψουν από τις τέσσερις του ενος ομίλου και τα υπόλοιπα δυο από τις ισάριθμες του άλλου.

Οι αγώνες θα είναι διπλοί (εντός και εκτός εδρας) και θα ισχύσουν οι γενικοί κανόνες της FIFA UEFA, που αφορούν τους διπλούς αγώνες πρόκρισης - αποκλεισμού. Δηλαδή υπερισχύει το εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ομοίων αποτελεσμάτων ακολουθεί ημίωρη παράταση και πέναλτι.

Οι τέσσερις νικήτριες ομάδες θα προβιβαστούν στη Football League και οι ηττημένες θα παραμείνουν στην Γ’ Εθνική για την περίοδο 2019-2020.εκπομπή


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής