breaking news Νέο

Ανοιχτή επιστολή του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Κωνσταντίνου Ρίζου με τον συνδυασμό "ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ"

Ανοιχτή επιστολή του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Κωνσταντίνου Ρίζου με τον συνδυασμό

Όταν κλήθηκα από τον Δήμαρχό μας κύριο Βοργιαζίδη να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του «ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ», ανταποκρίθηκα με μεγάλη μου χαρά για τρείς λόγους.

Ο πρώτος και σημαντικότερος λόγος ήταν ότι μου ζητήθηκε από έναν άνθρωπο έντιμο, ταπεινό και δραστήριο που τα τελευταία χρόνια κατά την μέχρι τώρα θητεία του, με την προσπάθειά του, σε πλήρη συνεννόηση με τους συνεργάτες του κατάφερε να βελτιώσει τους οικονομικούς δείκτες το Δήμου, να αναδείξει και να αναπτύξει τουριστικά τον τόπο μας, να στηρίξει δραστικά τις ευάλωτες ομάδες, να βελτιώσει κτίρια σχολικά και αθλητικές εγκαταστάσεις, να αναβαθμίσει πολιτιστικά την πόλη και τα χωριά και τόσα άλλα που σαφώς βελτίωσαν την ποιότητα ζωής μας.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι θεώρησα τιμή μου που απευθύνθηκε ο κύριος Βοργιαζίδης στο πρόσωπό μου για τη συμμετοχή μου, γεγονός που μου δημιουργεί την πεποίθηση ότι με την μέχρι τώρα παρουσία μου στην κοινωνία της πόλης με την εργασία και τις δραστηριότητές μου απέδειξα ότι ίσως θα μπορούσα να βάλω ένα λιθαράκι στην προσπάθεια βελτίωσης του τόπου.

Ο τρίτος λόγος είναι ότι θεωρώ, και δεν είναι εγωιστικό, ότι έχω πια την ωριμότητα να κάνω σκέψεις, προτάσεις και να συμμετάσχω σε αποφάσεις που ως σκοπό θα έχουν το κοινό όφελος και τη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μου.

Θεωρώ ότι συμμετέχω σε μια ομάδα με άξιους, δραστήριους, δημοκράτες συνυποψήφιους που είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες στους συνδημότες τους με γνώμονα την ηθική και την αξιοπρέπεια!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής