breaking news Νέο

5 τακτικά και 2 έκτακτα θέματα συζητήθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέροιας

5 τακτικά και 2 έκτακτα θέματα συζητήθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας πραγματοποιήθηκε χθες, στις 11 το πρωί, στην ημερήσια διάταξη της οποίας υπήρχαν 5 θέματα. Από αυτά, μόνο στο πρώτο θέμα, που αφορούσε σε εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 5ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Ετήσιου Προγράμματος Δράσης (ΕΠΔ) Δήμου Βέροιας έτους 2019, υπήρξε διαφοροποίηση στην ψήφισή του, με το Θανάση Αποστολόπουλο να δίνει «λευκή» ψήφο.

Σ' όλα τα υπόλοιπα θέματα, τα παρόντα μέλη της Ο.Ε. (Βασίλης Παπαδόπουλος, Θανάσης Αποστολόπουλος, Διονύσης Κουλουριώτης, Θανάσης Σιδηρόπουλος και προεδρεύοντα τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Στέλιο Ασλάνογλου) στάθηκαν θετικά στην ψήφισή τους.

Ανάμεσα σ' αυτά, η Οικονομική Επιτροπή προχώρησε στην έγκριση του 2ου Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, στην κατακύρωση της σύμβασης για το έργο «Επέκταση Νεκροταφείου Κουμαριάς», στον Αγαθαγγελίδη Πέτρο, πολιτικό μηχανικό Ε.Δ.Ε. με ποσοστό έκπτωσης 56,119%, δηλαδή έναντι του συνολικού ποσού των 7.077,46 € (χωρίς Φ.Π.Α.) και να εξουσιοδοτήσει το Δήμαρχο για την υπογραφή της σύμβασης. Ενώ έκανε δεκτή την εισήγηση της δικηγόρου του Δήμου Βέροιας, Αριστούλας Παπαστάμκου, για τη μη άσκηση έφεσης των υπ' αριθμ. 338/ΤΜ/2018 και 337/ΓΜ/2018 αποφάσεων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βέροιας, οι οποίες αμφότερες κοινοποιήθηκαν στις 04/04/2019, αλλά αντίθετα, την άσκηση μιας νέας αγωγής διορθωμένης με συνοδευόμενο τοπογραφικό διάγραμμα των ενδεδειγμένων προδιαγραφών, το οποίο να καταδεικνύει την ακριβή θέση των επίδικων παρανόμως κατεχόμενων τμημάτων εκτάσεως εμβαδού 3.000 τ.μ. και 3.905,45 τ.μ. αντίστοιχα, εντός του μείζονος έκτασης τεμαχίου με αριθμό 27 εμβαδού 124.397 τ.μ., με αποτέλεσμα να περιγράφονται κατά τρόπο που να μην υπάρχει αμφιβολία για την ταυτότητά τους.

Ακόμα, στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέροιας τέθηκαν και δύο έκτακτα θέματα, τα οποία και ψηφίστηκαν ομόφωνα.

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής