breaking news Νέο

Παύλος Παυλίδης : «Ή θα συνεχίσουμε την πολιτική της μιζέριας ή θα συνεχίσουμε μπροστά»

Παύλος Παυλίδης : «Ή θα συνεχίσουμε την πολιτική της μιζέριας ή θα συνεχίσουμε μπροστά»

Μπροστά σ' ένα κοινό που έδωσε εντυπωσιακό «παρών» στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου «ΣΤΑΡ» και με σύνθημα «Ενώνουμε τον Δήμο μας, την πόλη μας», ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Παύλος Παυλίδης, που ηγείται του συνδυασμού «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ», παρουσίασε χθες, στις 20.00, τους υποψηφίους του συνδυασμού του και τις θέσεις του προγράμματός του.

Η εκδήλωση ξεκίνησε μ' ένα ολιγόλεπτο βιντεάκι, στο οποίο ο Παύλος Παυλίδης έδωσε το μήνυμα της υποψηφιότητάς του, ενώ αμέσως μετά ο Δημήτρης Ζυγουλιάνος, πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, προσφώνησε την υποψηφιότητα του Παύλου Παυλίδη.

Ο κ. Ζυγουλιάνος σημείωσε πως ο Παύλος Παυλίδης συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία, που χαρακτηρίζουν ικανή την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Βέροιας (μάχιμος, αυτοδημιούργητος, εργατικός, φερέγγυος, κοινωνικός και πολύτεκνος), όμως το πιο σπουδαίο - όπως τόνισε - είναι ότι έχει τεράστια εμπειρία, όχι μόνο από τη δουλειά του (πρόεδρος των Αστικών ΚΤΕΛ Βέροιας), αλλά και εμπειρία από την Τοπική Αυτοδιοίκηση (με αναφορά στα αξιώματα που κατείχε στη δημαρχιακή θητεία της Χαρούλας Ουσουλτζόγλου).

«Είναι τα στοιχεία που ενδυναμώνουν την υποψηφιότητά του, όμως έχει και ικανούς υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, με όρεξη για δουλειά. Στόχος είναι η νίκη, να κερδίσει ο Παύλος Παυλίδης και να διοικήσει το Δήμο Βέροιας. Δουλειά και επιμονή χρειάζεται ο Παύλος Παυλίδης, για να κερδίσει τις εκλογές», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ζυγουλιάνος, ο οποίος και κάλεσε στο βήμα τον υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας Παύλο Παυλίδη, μέσα σε χειροκροτήματα.

«Είμαστε συνδημότες, έτσι θέλουμε. Όλοι Συνδημότες, όλοι μια γροθιά, έτσι θέλουμε στη Βέροια. Είμαστε εδώ χωρίς παρασκήνιο, χωρίς συμφέροντα, απλοί άνθρωποι, θα τον πάρουμε το Δήμο μας, είμαστε άνθρωποι με χαρά και αγάπη», ήταν τα πρώτα λόγια που βγήκαν από τα χείλη του Παύλου Παυλίδη με αποφασιστικό τόνο. Και συνέχισε : «Ποιοί είμαστε εδώ που μαζευτήκαμε; Είμαστε εμείς που δεν θέλουμε υποβάθμιση, ένα Δήμο σε λήθαργο, ράθυμο. Τέτοιο φόβο, τέτοια στασιμότητα, ανοργανωσιά δεν έχει ξαναζήσει η πόλη. Είμαστε εμείς που δεν θέλουμε να παραιτηθούμε από το αύριο, αλλά να το διεκδικήσουμε».

Προχωρώντας την ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Παύλος Παυλίδης άσκησε σκληρή κριτική στη σημερινή διοίκηση του Δήμου για επιλογές της, επισημαίνοντας πως : «Είμαστε εμείς αυτοί που δεν συμβιβαζόμαστε με το τίποτα και το λίγο. Ναι, θα ενώσουμε. Είμαστε πάνω απ' όλα Συνδημότες. Αλλά θα προχωρήσουμε με αυτούς που μπορούν. Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα ο Δήμος, για να τους δώσουμε κι άλλη θητεία».

Ο Παύλος Παυλίδης στις κατηγορίες που εκτόξευσε στη σημερινή δημοτική αρχή, έκανε λόγο για εγκατάλειψη των κοινοτήτων, ενώ «όταν δεν μπορούν - όπως είπε - να κλείσουν μια λακκούβα, αποζημιώνουν αυτοκίνητα. Όταν έταζαν 8 πυλώνες ανάδειξης για το Δήμο Βέροιας, τώρα τάζουν άξονες».

Αναφερόμενος ο Παύλος Παυλίδης στα αδέσποτα, είπε πως «δεν θέλω να κάνω μικροπολιτική ή λαϊκισμό», ενώ βάζοντας στην αναφορά του το πολύπαθο έργο της γέφυρας Κούσιου, σημείωσε πως «μετά από 9 χρόνια έχουν το θράσος να σας ζητάνε την ψήφο. 9 χρόνια ξεκίνησε μια δυνατή ομάδα και σε 9 χρόνια τη διέλυσαν. Όταν δεν μπορούν να κρατήσουν την ομάδα ενωμένη, πως θα κρατήσουν το Δήμο».

Ο Παύλος Παυλίδης στιγμάτισε και τη στάση της νυν δημοτικής αρχής για το Μακεδονικό, λέγοντας πως «δεν έπαιρναν θέση. Απλώς κοιτούσαν το δικό τους όφελος και όχι για τον τόπο μας».

Ο ίδιος συνεχίζοντας να εκτοξεύει πυρά στα άτομα της παρούσας Διοίκησης του Δήμου, υπογράμμισε «το πόσο καλά παιδιά είναι, που έχουν εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, δίνουν απευθείας αναθέσεις έργα. Για ποιά ηθική μιλάμε, που στον αγώνα μνήμης των 21 μαθητών στο Μακροχώρι αυτοί μοίραζαν κάρτες τους».

Απεναντίας, για την παράταξή του ο Παύλος Παυλίδης είπε πως «όλοι μαζί θα δρομολογήσουμε το αύριο. Εμείς οι Συνδημότες σχεδιάζουμε πως θα κρατήσουμε τους νέους κοντά μας. Αυτή η πόλη πρέπει να προλάβει το τραίνο. Εμείς είμαστε αυτοί που σας κάνουμε να μη ζηλεύετε τις άλλες πόλεις. Εμείς μπορούμε να εκσυγχρονίσουμε το Δήμο, τις υποδομές, να περιορίσουμε τις ανισότητες και να βάλλουμε ποιότητα στη ζωή μας».

Κατόπιν ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας έκανε αναφορά στις 4 θεματικές ενότητες του συνδυασμού του «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ», επισημαίνοντας πως «ο Δήμος μας έχει πολύ δουλειά. Θα το κάνουμε με σχέδιο, το οποίο και είναι εφαρμόσιμο».

Ο Παύλος Παυλίδης εξήρε και την απόφαση υποψηφίων να κατέβουν ως ανεξάρτητοι στις τοπικές Κοινότητες, ενώ συνάμα δήλωσε υπερήφανος για τους υποψηφίους του συνδυασμού του, τονίζοντας : «Οι δικοί μου συνεργάτες είναι επιτυχημένοι στο εργασιακό τους περιβάλλον. Και ξέρετε γιατί είναι απαραίτητοι στο Δήμο; Γιατί μπορούν».

«Ο Δήμος», είπε ο κ. Παυλίδης, «έχει ανάγκη από δουλειά και θα την κάνουμε μαζί», θέτοντας συγχρόνως και το κυρίαρχο δίλημμα : «Ή θα συνεχίσουμε την πολιτική της μιζέριας ή θα συνεχίσουμε μπροστά».

Αμέσως μετά ο Παύλος Παυλίδης προέβη στην παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού του, οι οποίοι επευφημήθηκαν και χειροκροτήθηκαν.

Το παρών στη χθεσινή εκδήλωση έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ο πρώην αντινομάρχης κ. Χατζόπουλος, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, ο πρόεδρος του ΑΣΓ Βέροιας Τάσος Χαλκίδης, ο γραμματέας του ΔΣ Βέροιας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» Θανάσης Αποστολόπουλος, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας Στέφανος Αποστολίδης, ο γιατρός Θόδωρος Πολυχρονιάδης, ο πρώην πρόεδρος του Φιλίππου Βέροιας Γιώργος Τραπεζανλίδης και πλήθος δημοτών.

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής