breaking news Νέο

Ξαναμπαίνουν στη δράση...

Ξαναμπαίνουν στη δράση...

Στην αγωνιστική δράση ξαναμπαίνουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ (φωτό). Οι παλιές δοξες της “Βασίλισσας του βορρά”, μετά το ισόπαλο 1-1 με την αντίστοιχη ομάδα της Αναγέννησης Δερύνειας Κύπρου, στο φιλικό που δόθηκε τον περασμένο Μάρτιο, ετοιμάζονται να ξαναπατήσουν και πάλι το χορτάρι του Δημοτικού σταδίου της πόλης, για την φιλική αναμέτρηση με την ομάδα των Παλαιμάχων της ΚΟΡΙΝΘΟΥ, η οποία και εντάσσεται στο πλαίσιο των αγωνιστικών δραστηριοτήτων τους σ’ αυτή την εαρινή περίοδο.

Οπως ενημερωσε ο πρόεδρος και αρχηγός της ομάδας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Τάκης Παπατζίκος, το εν λόγω φιλικό κλείσθηκε κατόπιν συνεννόησης με τον Σάκη Περαχωρίτη, του οποίου και ηταν  μεγάλη επιθυμία.

Η ακριβής ημερομηνία του φιλικού αυτού παιχνιδιού δεν εχει καθορισθεί ακόμα, αλλά το σίγουρο είναι πως η διεξαγωγή του θα έχει χρόνο διεξαγωγής το πρώτο 15ημερο του Μαϊου. Στην, δε, αποστολή της ομάδας της Κορίνθου θα βρίσκονται περί τα 20 άτομα, ανάμεσα σ’ αυτά οι παλιές δόξες της ομάδας Καρσιώτης, Τόγιας, Αντωνόπουλος, Κριαράς, Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου, Μίχος όπως και τα 3 παιδιά του Σάκη Περαχωρίτη.

 

Σ. Περαχωρίτης: “Η καρδιά μου έχει μείνει... στη Βέροια”

Για τον τελευταίο, βέβαια, δεν χρειάζεται να γίνει κάποια ιδιαίτερη αναφορά, παρά μόνο να επισημανθεί πως στα χρόνια που φόρεσε την “κυανέρυθρη” φανέλα της ιστορικής ΒΕΡΟΙΑΣ αγαπήθηκε πολύ από τον φίλαθλο κόσμο της. Κάτι το οποίο ο άλλοτε πλάγιος μπακ μνημονεύει συνεχώς όσες φορές γίνεται λόγος για την παρουσία του στη Βέροια, την οποία - όπως λέει - υπεραγαπά (στην κυριολεξία έχει μείνει... η καρδιά του εδώ!) και πάντα ψάχνει την ευκαιρία που θα τον φέρει και πάλι στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

 

Στο “VILA ΕΛΙΑ” η αποστολή της Κορίνθου

Η αποστολή της Κορίνθου έχει προγραμματισθεί να μείνει στο Ξενοδοχείο VILA ΕΛΙΑ, μιας και τα μελη της εξεδήλωσαν την επιθυμία να μην βρίσκονται εξω από την πόλη κατά την εδώ παρουσία τους, αλλά να είναι μέσα σ’ αυτήν, ώστε να έχουν την δυνατότητα να βολτάρουν στα πιο κεντρικά σημεία της και να γνωρίσουν τα αξιοθέατά της.

 

Αναβολή των φιλικών αγώνων με Παναιτωλικό και Καβάλα

• Εξάλλου, σε αναβολή οδηγήθηκε το φιλικό παιχνίδι που επρόκειτο να δοθεί ανάμεσα στους παλαίμαχους παίκτες της Βέροιας και τους αντίστοιχους του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, λόγω αδυναμίας συγκρότησης αποστολής, αλλά και της μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης που χωρίζει τις δύο πόλεις.

• Επίσης, στη μη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στις παλιές δόξες της Καβάλας και της Βέροιας στην πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας, αποφάνθηκε τελικά το ΔΣ της ομάδας των Βετεράνων της Βέροιας, επικαλούμενο αντίστοιχους λόγους όπως και στην περίπτωση του Παναιτωλικού.

 

Βόλος - Αρης για φιλανθρωπικό σκοπό

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ: «Τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου στις 6μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης ο ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ θα υποδεχθεί τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σε φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν στη “ΦΛΟΓΑ” και στο ορφανοτροφείο του Βόλου.

Αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον Αρη θα ακολουθήσει η φιέστα ανόδου και η απονομή του πρωταθλήματος στον πρωταθλητής της Football League, ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ.

 

Το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση!

Τέλος, να επισημανθεί σχετικά με τους 28 εμπλεκόμενους που παραπέμπονται οριστικά και... αμετάκλητα σε δίκη (ανάμεσα σ’ αυτούς ο Βαγγέλης Μαρινάκης, παράγοντες και παίκτες ομαδων) ισχύουν ολοι οι ανακριτικοί - εισαγγελικοί περιοριστικοί όροι για τους κατηγορούμενους. Και φυσικά για όλους τους εμπλεκόμενους υπαρχει το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση.

 

του Παύλου Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής