breaking news Νέο

Μας ωθούν στην παγκοσμιοποίηση και την πίτσα…

Μας ωθούν στην παγκοσμιοποίηση και την πίτσα…

3 ευρώ θα πωλείται από την 1η Μαϊου το σουβλάκι, όπως ανακοίνωσε χθες εκπρόσωπος του υπό ίδρυση Σωματείου Ψητοπωλών, λόγω της αύξησης της τιμής του κρέατος διεθνώς. Ο λόγος, σύμφωνα με το Γιώργο Πολύζο, είναι ότι η τιμή του κρέατος έχει αυξηθεί κατά 30% και σε συνδυασμό με την υψηλή φορολογία και τις αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές, οδηγεί στην αύξηση στην τιμή, προκειμένου, όπως υποστήριξε, να διασφαλιστεί η ποιότητα του κρέατος αλλά και η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων του κλάδου.

«Θα κάνουμε αυξήσεις, για να διασφαλίσουμε την ποιότητα», είπε ο κ. Πολύζος μιλώντας για αύξηση της τάξης του 10-15%, «καθώς το μεγαλύτερο βάρος θα το απορροφήσουμε εμείς». Παράλληλα τόνισε ότι όλα τα ψητοπωλεία θα πρέπει να αλλάξουν τις τιμές, γιατί η αύξηση έχει γίνει σε όλους.

Πώς σχολίασε ο κόσμος αυτό το «πλήγμα», που δέχτηκε η ελληνική κουζίνα; Με χιούμορ φυσικά. Διαβάστε μερικά χαρακτηριστικά «τουιταρίσματα» :

-Ισχύει μόνο για το χοιρινό ή και για το κοτόπουλο;

-Μ' αυτά και μ' αυτά, θα ξεκινήσω δίαιτα, πιο πολύ συμφέρει να τρώω σούσι κάθε βράδυ.

-3 ευρώ, δηλαδή ένα χιλιάρικο, το πιτόγυρο, που το παίρναμε 200 δραχμές, τα ύστερα του κόσμου, θέλουν να μας ξεκάνουν σα λαό!

-Λες η αφύπνιση του έθνους & η επανάσταση να ξεκινήσει από τα σουβλάκια;

-Στη Θεσ/νίκη 3,20 το πουλάνε, καιρός ήτανε να κατέβει.

-Μας σπρώχνουν στην παγκοσμιοποίηση. .. μας σπρώχνουν στην πίτσα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής