breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Ελληνίδα μάνα κρατάει ομπρέλα πάνω από τον τερματοφύλακα γιο της!

Όχι, δεν του είπε «πάρε ζακέτα», την ώρα που έφευγε για το γήπεδο, αλλά έπιασε βροχή και δεν μπορούσε να αφήσει το παλικάρι της απροστάτευτο…

Ο ορισμός του σλόγκαν «Ελληνίδα μάνα», βρήκε ακόμη μια εκπληκτική αναφορά, μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα, την περασμένη Κυριακή, στα Καμένα Βούρλα.

Η ομώνυμη ομάδα και πρωτοπόρος του 1ου ομίλου της Β’ Φθιώτιδας, αντιμετώπιζε για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της σεζόν, τον Παρνασσό Αμφίκλειας, εντός έδρας.

Ο Γιάννης Πάνου, που αγωνίζεται ως μεσοαμυντικός, αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων να υπερασπιστεί τα γκολπόστ της ομάδας του, αλλά δεν ήταν μόνος…

Η μητέρα του έμπειρου ποδοσφαιριστή ήταν εκεί και στην προσπάθειά της να κρατήσει στεγνό το γιο της, κράτησε μια ομπρέλα, για να τον καλύψει από τη βροχή, όταν η μπάλα ήταν μακριά. Η φωτογραφία ανέβηκε από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε αμέσως viral.

*****

Τον σκότωσε ελάφι στην αυλή του σπιτιού του

Φριχτό θάνατο βρήκε ένας άνδρας από κατοικίδιο ελάφι, που του επιτέθηκε, τραυματίζοντας σοβαρά τη γυναίκα του. Η επίθεση συνέβη στην Αυστραλία και είναι η πρώτη που καταγράφεται κατά την περίοδο του ζευγαρώματος των ελαφιών.

Το ζώο, που ήταν ελάφι με στοιχεία ταράνδου, επιτέθηκε στον άνδρα, που μόλις είχε μπει στην αυλή του σπιτιού του, στην πολιτεία της Βικτώρια.

Η σύζυγος του άνδρα, που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, έσπευσε να τον βοηθήσει και δέχθηκε και η ίδια επίθεση, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, που πυροβόλησαν και σκότωσαν το ζώο.

Το ελάφι είναι κατοικίδιο στην Αυστραλία από τον 19ο αιώνα και μόνο στην πολιτεία της Βικτώρια υπολογίζεται ότι υπάρχουν πάνω από ένα εκατομμύριο άγρια ελάφια.

Την περίοδο του ζευγαρώματος και του φθινοπώρου γίνονται επιθετικά.

*****

Φοιτήτρια έπεσε σε χαράδρα 35 μέτρων, όταν επιχείρησε να βγάλει μια selfie φωτογραφία

Τραγικό θάνατο βρήκε η 20χρονη Αντρέα Νόρτον, που έπεσε από γκρεμό σε χαράδρα βάθους 35 μέτρων, όταν στην προσπάθειά της να βγάλει μια καλύτερη σέλφι στο χείλος του γκρεμού, ζαλίστηκε, έχασε την ισορροπία της και την κατάπιε το κενό. Το περιστατικό συνέβη στο Άρκανσας στο δάσος Χοκσμπιλ Κρακ.

Η Άντρεα, που σπούδαζε στο πανεπιστήμιο της Άιοβα, είχε πάει με συμφοιτητές της μια εκδρομή στο Χοκσμπιλ, προκειμένου να μελετήσουν το περιβάλλον.

Τότε ήταν που θέλησε να τραβήξει μια φωτογραφία, με αποτέλεσμα να πέσει και μάλιστα από ένα «δημοφιλές» σημείο, όπου πολλοί πηγαίνουν, για να τραβήξουν σέλφις. Είναι ένας απότομος βράχος, από τον οποίο έχουν πέσει αρκετοί άνθρωποι.

Μόλις οι συμφοιτητές της την είδαν να χάνεται και να πέφτει, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, αλλά η προσέγγιση του πτώματος δεν ήταν εύκολη υπόθεση και χρειάστηκε να έρθει ειδική ομάδα διάσωσης, η οποία απλά ανέβασε τη σορό.

*****

Έγινε γνωστή, επειδή έκανε σεξ δημοσίως και τώρα επιτέθηκε σε αστυνομικό και πήγε φυλακή

Η Ντανιέλα Χιρστ έγινε γνωστή το 2017. Τότε μαζί με το σύντροφο της, Γκρεγκ Σμιθ, είχαν μπει σε μια πιτσαρία και ενώ περίμεναν να πάρουν την παραγγελία τους, έκαναν σεξ μέσα στο κατάστημα μπροστά στα μάτια των υπαλλήλων. Η πράξη τους καταγράφηκε από τις κάμερες και λίγες ημέρες αργότερα ανέβηκε στο διαδίκτυο και την είδαν εκατομμύρια κόσμος.

Τότε ο εισαγγελέας του Μπέρμιγχαμ είχε παρέμβει αυτεπάγγελτα και είχε καταδικάσει τόσο τη Ντανιέλα, όσο και τον εραστή της, σε 200 ώρες κοινωφελούς εργασίας, για προσβολή δημοσίας αιδούς.

Τότε είχε δηλώσει πως το σεξ σε ανοιχτούς χώρους και μπροστά σε κόσμο γίνεται περισσότερο συναρπαστικό: «Είναι κάτι που με εξιτάρει και μ’ αρέσει να το κάνω», είχε πει.

Η Ντανιέλα όμως φαίνεται ότι απασχόλησε πάλι τις αρχές. Αυτή τη φορά επειδή επιτέθηκε σε αστυνομικό. Αν και το δικαστήριο δεν έδωσε λεπτομέρειες της δίκης, οι πληροφορίες λένε ότι η Ντανιέλα έβρισε και χαστούκισε το όργανο, επειδή της είχε κάνει παρατήρηση για κάποιο ασήμαντο λόγο στο δρόμο.

Το μόνο που έγινε γνωστό είναι η απόφαση του δικαστηρίου, που καταδίκασε τη Ντανιέλα σε ποινή φυλάκισης 16 εβδομάδων.


Τον σκότωσε ελάφι στην αυλή του σπιτιού του
Φοιτήτρια έπεσε σε χαράδρα 35 μέτρων, όταν επιχείρησε να βγάλει μια selfie φωτογραφία
Έγινε γνωστή, επειδή έκανε σεξ δημοσίως και τώρα επιτέθηκε σε αστυνομικό και πήγε φυλακή

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής