breaking news Νέο

Κέρδισε το σεβασμό και την εκτίμηση των απανταχού Ελλήνων του Πόντου

Κέρδισε το σεβασμό και την εκτίμηση των απανταχού Ελλήνων του Πόντου

«Ο ελληνικός λαός έχει ανάγκη από την παρουσία της Λαϊκής Ενότητας στη βουλή και την ευρωβουλή. Έχει ανάγκη από μια πολιτική δύναμη, που δίνει φωνή στους αγώνες και τις ανησυχίες του», επαναλάμβανε συνεχώς στις κατ' ιδίαν επαφές και συζητήσεις του με πρόσωπα σε Αλεξάνδρεια και Μελίκη, στις οποίες περιόδευσε πρόσφατα, ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Νίκος Χουντής (στη φωτό με το Μιχάλη Χαλκίδη).

Ο οποίος, μπροστά στην ανάγκη να αναγνωριστεί από όλους το έγκλημα της Γενοκτονίας των Ποντίων και να γίνει σεβαστή η ιστορική αλήθεια, ψήφισε υπέρ της πρότασης να συζητηθεί το θέμα στην ολομέλεια. Μάλιστα, ο ίδιος εξέφρασε τη λύπη του, που «το ευρωκοινοβούλιο με πολλές απουσίες αρνήθηκε τη διεξαγωγή συζήτησης και ψηφίσματος για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου». Όμως με την κίνησή του αυτή κέρδισε το σεβασμό και την εκτίμηση των απανταχού Ελλήνων του Πόντου, οι οποίοι και νοερά θα ήθελαν να του σφίξουν το χέρι.

Με την ευκαιρία, να αναφερθεί και να τονισθεί ότι η δράση του Νίκου Χουντή στο Ευρωκοινοβούλιο στο διάστημα 2015-2019 αποτυπώνεται σε 182 ερωτήσεις, 66 ομιλίες στην ολομέλεια, 399 τροπολογίες, 23 ψηφίσματα, 26 σκιώδεις εισηγήσεις και 3 γνωμοδοτήσεις.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής