breaking news Νέο

Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Εποχή των πλεϊ οφ

Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Εποχή των πλεϊ οφ

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟ Κουλούρας από τον Α’ όμιλο και την ΑΕ Ποντίων από τον Β’, όχι μόνο να διατηρούν την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα την οποία πήραν από το ξεκίνημα της σεζόν αλλά και να αυξάνουν την διαφορά που τις χωρίζει από τις ομάδες που τις ακολουθούν, ισχυροποιώντας με αυτόν τον τρόπο την θέση τους στην διαδικασία των πλεϊ οφ που θα ακολουθήσει.

Συγκεκριμένα ο ΠΑΟ Κουλούρας στην τελευταία αγωνιστική νίκησε εκτός έδρας με 2-0 τον Αλιάκμονα Νησελίου και σε συνδυασμό με το νέο στραβοπάτημα τον ΠΑΟ Παλατιτσίων που έχασε στο γήπεδο του από τον Ολυμπιακό Λουτρού με 1-0 διατήρησε μεν τη διαφορά των 2 βαθμών από τον δεύτερο Ολυμπιακό Λουτρού ενω άνοιξε την ψαλίδα ακόμη περισσότερο από την 3η ομάδα τον ΠΑΟ Παλατιτσίων που πλεον είναι 6 βαθμοί όπως και από την 4η των πλεϊ οφ την Θύελλα Σταυρού που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της με την Δόξα Λιανοβεργίου στους επτά.

Στον Β’ όμιλο η ΑΕ Ποντίων νίκησε εκτος έδρας στο ντέρμπι κορυφής τα Λευκάδια ανεβάζοντας έτσι την διαφορά που την χωρίζει από την δεύτερη θέση στους 10 βαθμούς.

Στην 3η θέση παρέμεινε ο Αστέρας Τριποτάμου που πηρε δίχως να ιδρώσει τους βαθμούς της νίκης από την Ελπιδα Μονοσπίτων που όπως είναι γνωστό έχει αποκλειστεί από το πρωτάθλημα.

Ετσι οι ομάδες που συμμετέχουν στα πλεϊ οφ είναι από τον Α’ όμιλος ο ΠΑΟ Κουλουρας με 36 βαθμούς, ο Ολυμπιακός Λουτρού με 34, ο ΠΑΟ Παλατιτσίων με 30 και η Θύελλα Σταυρού με 29.

Από τον Β’ ομιλο συμμετέχουν η ΑΕ Ποντίων με 54 βαθμούς, τα Λευκάδια με 44, ο Αστέρας Τριποτάμου με 42 και ο ΑΣ Γιαννακοχωρίου με 38.

Αγώνες πλεϊ αουτ δεν πρόκειται να διεξαχθούν αφου όπως επανειλημμένα έχουμε αναφέρει υποβιβάζονται μια από κάθε όμιλο και από τον Β’ όμιλο η ομάδα που υποβιβάζεται ήδη ηταν γνωστή και φυσικά πρόκειται για την Ελπίδα Μονοσπίτων που ναι μεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα όμως δεν προσήλθε να αγωνιστεί τις τρεις πρώτες αγωνιστικές με αποτέλεσμα να αποκλειστεί και είναι η ομάδα που υποβιβάζεται ενω στον Α’ όμιλο ο Απόλλων Λυκογιάννης μετά και την αφαίρεση των 5 βαθμών ποινή που του επεβλήθει λόγω πλαστοπροσωπείας έμεινε μόλις με έναν βαθμό έναντι 16 της προτελευταίας ΑΕ Καμποχωρίου.

Εναν βαθμό έναντι 16 της προτελευταίες ΑΕ Καμποχωρίου.

Μια διαφορά 15 βαθμών που φυσικά θεωρείται απίθανο να καλυφθεί μέσα στις 6 αγωνιστικές των πλεϊ αουτ. Ετσι προτίμησε να παραιτηθεί από την διαδικασία των πλεϊ αουτ στην οποία δικαιούτο να συμμετάσχει και είναι η ομάδα που υποβιβάζεται από τον Α’ όμιλο. Και φυσικά δεν πρόκειται να διεξαχθούν ούτε εδώ τα πλεϊ αουτ.

Οι ομάδες λοιπόν που υποβιβάζονται από την Β’ κατηγορία δίχως πλεϊ αουτ είναι ο Απόλλων Λυκογιάννης από τον Α’ και η Ελπίδα Μονοσπίτων από τον Β’ όμιλο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής