breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας : Το πρόγραμμα των πλεϊ οφ

ΕΠΣ Ημαθίας : Το πρόγραμμα των πλεϊ οφ

Την περασμένη Δευτέρα 22 Απριλίου το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πλεϊ οφ της Β’ κατηγορίας η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της οποίας όπως αναφέραμε και στη διπλανή στήλη ολοκληρώθηκε την Κυριακή.

Αγώνες πλεϊ αουτ δεν θα διεξαχθούν αφού από τον Β’ όμιλο η ομάδα που υποβιβάζεται είναι ηδη γνωστή, η Ελπίδα Μονοσπίτων, που δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα, ενω από τον Α΄ όμιλο παραιτήθηκε του δικαιώματος να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία ο ουραγός της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Απόλλων Λυκογιάννης που έτσι κι αλλιώς ακόμη κι αν συμμετείχε στην διαδικασία θεωρείτο απιθανο να κερδίσει την παραμονή του μιας και η διαφορά των 15 βαθμών που τον χωρίζει από την προτελευταία του βαθμολογικού πίνακα ομάδα του Καμποχωρίου είναι αδύνατο να καλυφθεί στις 6 αγωνιστικές των πλεϊ αουτ που στην καλύτερη περίπτωση δίνουν 18 βαθμούς.

Επομένως από τον Β’ ομιλο της Β’ κατηγορίας υποβιβάζεται στην Γ’ κατηγορία η Ελπίδα Μονοσπίτων η οποία βέβαια κουβαλάει για την νέα περίοδο - όταν συμμετάσχει στο πρωτάθλημα - ποινή μειον 6 βαθμούς και από τον Α’ ο Απόλλων Λυκογιάννης.

Οσον αφορά τα πλεϊ οφ τα οποία θα διεξαχθούν κανονικά και στους δυο ομίλους με σημαντικό πλεονέκτημα θα μπει στην μάχη που θα ξεκινήσει πιθανότατα την δεύτερη εβδομάδα του Μαϊου αφου όπως όλα δείχνουν θα προηγηθεί ο τελικός του κυπέλλου μεταξύ της ΒΕΡΟΙΑΣ και του Μ. Αλεξανδρου Τρικάλων, η ΑΕ Ποντίων στον Β’ όμιλο καθώς έχει αποκτήσει μια διαφορά 10 βαθμών από τα δεύτερα Λευκάδια και 12 από τον τρίτο Αστέρα Τριποτάμου.

Ετσι και εκτός απροόπτου η μάχη μεταξύ των υπολοίπων τριών (Λευκάδια - Τριπόταμος - Γιαννακοχώρι) θα δοθεί για το δεύτερο εισιτήριο ανόδου αφού το πρώτο φαίνεται να έχει καπαρωθεί από την ΑΕ Ποντίων.

Στον Α’ όμιλο επίσης ένα μικρό προβάδισμα (2 βαθμούς από το Λουτρό, 6 από τα Παλατίτσια και 7 από το Σταυρό) έχει και ο ΠΑΟ Κουλούρας που τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου του.

Να υπενθυμίσουμε οτι οι ομάδες της Β’ κατηγορίας που συμμετέχουν στην διαδικασία των πλεϊ οφ κουβαλάνε τους βαθμούς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και πάνω σ’ αυτούς προσθέτουν αυτούς που θα κερδίσουν στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Να δούμε όμως τη σειρά των αγώνων που θα δώσουν οι ομάδες των πλεϊ οφ.

 

1ος Ομιλος Play Of

(1η αγωνιστική)

ΠΑΟ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ - ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ

 

2ος Ομιλος Play Of

(1η αγωνιστική)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ-ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ- ΛΕΥΚΑΔΙΑ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής