breaking news Νέο

Β' ερασιτεχνική ΕΠΣ Ημαθίας : Έπαιξαν, σκόραραν, αλλά και... γεύτηκαν κρεατικά στο τέλος!

Β' ερασιτεχνική ΕΠΣ Ημαθίας : Έπαιξαν, σκόραραν, αλλά και...  γεύτηκαν κρεατικά στο τέλος!

Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας και Θύελλα Στενημάχου, απαλλαγμένες από το άγχος του υποβιβασμού, βρέθηκαν - σύμφωνα με το πρόγραμμα - να αγωνίζονται μεταξύ τους την περασμένη Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο “ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ”, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ ερασιτεχνικής στον β’ όμιλο. Νικήτρια της συνάντησης αναδείχθηκε η ομάδα της Ν. Νικομήδειας με σκορ 3-2, όμως αυτό λιγη σημασία είχε μπροστα σ’ αυτό που ακολούθησε του αγώνα και είχε να κάνει με το ψήσιμο κρεατικών. Το οποίο ανέλαβε να κάνει ο σπεσιαλίστας Λεωνίδας Σιδηρόπουλος (ο αποκαλούμενος Ρίβα για τους ποδοσφαιρόφιλους στη Νέα Νικομήδεια), προσφέροντας στους παίκτες, προπονητές και συνοδούς τους δυο ομάδων, όπως και στο διαιτητικό τρίο, εξαιρετικές λιχουδιές που συνοδεία μπύρας και αναψυκτικών το γεύμα υπηρξε ακόμα καλύτερο. Ολοι τους αποχώρησαν με... γεμάτο στομάχι, αλλα και ανταλλασσοντας ευχές μεταξύ τους, δίνοντας φυσικά ραντεβού για του χρόνου! Το όλο σκηνικό που στήθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο γήπεδο της Ν. Νικομήδειας είναι από αυτά που θέλουμε να βλέπουμε περισσότερο στα γήπεδα μας, γιατί πέρα από αγωνιστικές φιλοδοξίες, αντιπαλότητες και κόντρες, το ποδόσφαιρο δεν παύει να είναι μια γιορτή!!

Για την ιστορία να αναφερθεί οτι στο παιχνίδι σκόραραν: 15’, Ριστέμογλου (1-0), 29’ Ταραμονλής 1-1, 50’ Ριστέμογλου (2-1), 60’ Μελιόπουλος (3-1), Γαλατσίδας (3-2).

Διαιτητής υπήρξε ο κ. Μπακάλης με συνεργάτες τους κ. κ. Ποζιάδη και Πέτρου.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ν. Γενεά Ν. Νικομήδειας (Κ. Γερουλίδης): Μέτα, Αργυρόπουλος, Μούτσα, ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΙΣΤΕΜΟΓΛΟΥ, Κωστόπουλος, Μπουτογλίδης Π., Καγιογλίδης Π., Παπαδόπουλος, Ορφανίδης Αδάμος.

Θύελλα Στενημάχου: Γίδαρης, Γκουντάρας, Αγγελίδης, ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ, Λέφας, Τσαούσογλου (46’ Γαλατσίδας), ΤΣΙΡΠΑΝΛΗΣ, Αδαμίδης, Σακαλής, Χάρτσιος, Τρούπκος.

 

Π.Τ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής