breaking news Νέο

Ένα λάθος γίνεται σφάλμα, μόνο όταν προτιμήσουμε να μην το διορθώσουμε (Τζων Κέννεντυ)

Ένα λάθος γίνεται σφάλμα, μόνο όταν προτιμήσουμε να μην το διορθώσουμε (Τζων Κέννεντυ)

Οφείλω να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα, με την λανθασμένη μου αναφορά στην προχθεσινή ομιλία μου στο Δημ. Συμβούλιο, στα μέλη και τον πρόεδρο του σωματείου ιδιοκτητών καφετεριών – κέντρων διασκέδασης και ψυχαγωγίας Βέροιας. Είναι αληθές ότι το Σ.Ι.Κ.ΚΕ.Δ δεν έλαβε χρηματική ή άλλη ενίσχυση από την ΚΕΠΑ ή τον Δήμο Βέροιας για τις φετινές (2019) εκδηλώσεις που διοργάνωσε την περίοδο της αποκριάς, όπως εκ παραδρομής ανέφερα μεταξύ άλλων. Η εν λόγω αναφορά μου δεν έγινε εσκεμμένα αλλά εν τη ρύμη του λόγου μου και προς τούτο, την ίδια ημέρα (ήτοι την 22-04-2019), σε έγγραφη απάντηση μου θεωρώ ότι διόρθωσα. Επανέρχομαι προκειμένου να καταστεί τούτο απολύτως σαφές.

Περαιτέρω, ως επαγγελματίας της πόλης και ο ίδιος αλλά και ως πελάτης των καταστημάτων της πόλης, παρακαλώ να μου επιτραπεί να διατηρώ τις απόψεις που εξέφρασα. Άλλωστε στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και όλες οι απόψεις μπορούν να εκφέρονται και να υποστηρίζονται. Εν τέλει, καθένας από εμάς κρίνεται από τις απόψεις του, ιδιαιτέρως αν εκτίθεται δημόσια ως υποψήφιος άρχων. Θεμιτό δε είναι να υπάρχει καλή διάθεση για σύνθεση των διαφορετικών απόψεων και όχι απλά διάθεση για δημιουργία και εκμετάλλευση εντυπώσεων, ώστε να προκύπτει το ζητούμενο αποτέλεσμα για όλους.

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι η ΚΕΠΑ, δηλαδή οι υποδομές, οι πόροι που διαθέτει και όλοι οι εργαζόμενοι της, συνδράμει και βοηθά καίρια και αποφασιστικά, με την πλειάδα των δράσεων της, στην αύξηση της επισκεψιμότητας της πόλης και στην εξωστρέφεια της εν γένει. Το παραγόμενο αποτέλεσμα και η υπεραξία της προσπάθειας αυτής φρονώ πως αφορά όλους τους δημότες αλλά και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην πόλη. Δεν είναι υπερβολή ότι, με την πάροδο των ετών, η Βέροια έχει καταστεί σημείο αναφοράς ως προς την πολιτιστική δραστηριότητα που επιδεικνύει και τούτο οφείλεται στην προσπάθεια και τον μόχθο πολλών ετών και πολλών ανθρώπων που πρόσφεραν, είτε κάνοντας την δουλειά τους είτε από θέσεις ευθύνης αιρετών.

Σε περαιτέρω ανάλυση και παράθεση λεπτομερειών δεν θα ήθελα να εμπλακώ προς το παρόν, και ούτε έχω πρόθεση να συμμετάσχω σε σειρά δημόσιων τοποθετήσεων και λόγω των ημερών που διανύουμε αλλά και από φυσική σεμνότητα, ώστε θα περιοριστώ να ευχηθώ καλή ανάσταση και καλό Ελλήνων Πάσχα σε όλους.

 

Βέροια, 24-04-2019

Ακριβόπουλος Λεωνίδας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής