breaking news Νέο

Η εορτή του Γενεθλίου της Θεοτόκου στο Αικατερίνμπουργκ

Η εορτή του Γενεθλίου της Θεοτόκου στο Αικατερίνμπουργκ

Κατά το διήμερο 20 και 21 Σεπτεμβρίου εορτάστηκε στο Αικατερίνμπουργκ της Ρωσίας, το Γενέθλιον της Θεοτόκου, ενώπιον των λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτη.

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου το απόγευμα τελέστηκε ο Εσπερινός και ο Όρθρος της εορτής στον Ιερό Ναό «επί του αίματος», όπου έλαβαν μέρος ο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αικατερίνμπουργκ κ. Κύριλλος.

Την Πέμπτη το πρωί στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Αικατερίνμπουργκ τελέστηκε λαμπρό αρχιερατικό συλλείτουργο, στο οποίο προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων συλλειτουργούντων του Σεβ. Μητροπολίτου Αικατερίνμπουργκ κ. Κυρίλλου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου κ. Ευγενίου.

Στο τέλος μετά από σύντομη δέηση, οι Αρχιερείς αντάλλαξαν δώρα και ευχές. Επίσης ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος δώρισε στην Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίων Πάντων Βεργίνης μοναχή Χριστοδούλη έναν επιστήθιο ηγουμενικό σταυρό.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής