breaking news Νέο

Και εμείς εδώ...ψηφίζουμε, όχι μόνο η Έδεσσα και η Πέλλα!

Και εμείς εδώ...ψηφίζουμε, όχι μόνο η Έδεσσα και η Πέλλα!

Την ίδρυση πανεπιστημιακού τμήματος, τετραετούς φοίτησης, στην Έδεσσα, με αντικείμενο τη μουσειολογία, ανακοίνωσε η βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη, μετά από συνάντηση που είχε με τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου.

«Η ίδρυση Πανεπιστημιακού Τμήματος στο γνωστικό αντικείμενο της Μουσειολογίας, στην Έδεσσα, που θα λειτουργήσει στο πλαίσιο του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, δίνει πίσω στην Έδεσσα και στην Πέλλα αυτό που στερήθηκαν το 2013 με το καταστροφικό σχέδιο «Αθηνά» του τότε υπουργού Παιδείας κ. Γ. Αρβανιτόπουλου και αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πολιτιστική κληρονομιά και τον αρχαιολογικό πλούτο της Πέλλας, της Έδεσσας, της Βεργίνας και του Δίου. Μαζί με τα λοιπά προγράμματα διετούς φοίτησης, που θα ιδρυθούν σε Έδεσσα, Γιαννιτσά, Σκύδρα και Αριδαία, επίσης στο πλαίσιο του Διεθνούς Πανεπιστημίου, θα αποτελέσει μια συστάδα πανεπιστημιακών σχολών, που ξαναβάζει την Έδεσσα και την περιφερειακή ενότητα Πέλλας στο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας», τονίζει η τέως υφυπουργός.

Αλήθεια οι δικοί μας βουλευτές τι κάνουν; Δεν πρέπει να αποκατασταθεί η αδικία σε Βέροια και Νάουσα, αντίστοιχα; Και εμείς εδώ...ψηφίζουμε, όχι μόνο η Έδεσσα!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής