breaking news Νέο

12 ή 13 Μαΐου ο φιλικός αγώνας των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Βέροιας - Κορίνθου

12 ή 13 Μαΐου ο φιλικός αγώνας των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Βέροιας - Κορίνθου

Αντίστροφα κυλά πλέον ο χρόνος για την διεξαγωγή του φιλικου αγώνα ανάμεσα στους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και τους αντίστοιχους της Κορίνθου, καθώς απομένουν μόλις λίγες ημέρες ακόμα.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω φιλικό αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο διήμερο 12-13 Μαΐου. Και τούτο γιατί, σε περίπτωση που την Κυριακή 12 Μαΐου υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας, κάτι τέτοιο αποκλείει αυτόματα την πραγματοποίηση αυτου του φιλικού και υποχρεώνει την διεξαγωγή του την επόμενη ημέρα, δηλαδή στις 13 Μαΐου.

Αν όμως την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, το Δημοτικό Στάδιο της πόλης θα είναι ελεύθερο και προς χρήση, τότε ο αγώνας των Παλαιμάχων Βέροιας - Κορίνθου θα τελεσθεί κανονικά την ημέρα αυτή, δηλαδή στις 12 Μαΐου.

 

Διαμονή στη Βέροια για μια ημέρα

η αποστολή της Κορίνθου

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, η αποστολή των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Κορίνθου, της οποίας θα ηγείται ο Σάκης Περαχωρίτης, ξέχωρα από το αν το ματς διεξαχθεί είτε στις 12 είτε στις 13 Μαΐου, έχει προγραμματίσει - σε συνεννόηση πάντα με το ΔΣ των Παλαιμάχων της Βέροιας - την διαμονή της στη Βέροια για μία ημέρα. Και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 12 Μαΐου, ημέρα στην οποία όλα τα μέλη της Κορινθιακής αποστολής έχουν εκφράσει την επιθυμία να επισκεφθούν την Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά και πιθανόν τους Βασιλικούς Τάφους στη Βεργίνα.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι κλείσθηκε μετά από μεγάλη επιθυμία του Σάκη Περαχωρίτη, ο οποίος δεν βλεπει την ώρα που θα πατήσει το χορτάρι του Δημοτικού Σταδίου της πόλης, στο οποίο με την φανελα της θρυλικής “Βασίλισσας του βορρά” έχει γνωρίσει ανεπανάληπτες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Καλώς να μας έρθεις Σάκη Περαχωρίτη!

 

Από τον Παύλο Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής