breaking news Νέο

ΚΥΠΕΛΛΟ : Το Σάββατο (4/5) ο τελικός στο Δημοτικό Στάδιο υπό το φως των προβολέων

ΚΥΠΕΛΛΟ : Το Σάββατο (4/5) ο τελικός στο Δημοτικό Στάδιο υπό το φως των προβολέων

Σάββατο 4 Μαΐου έχει προγραματιστεί να διεξαχθεί ο φετινος τελικός των ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας στον οποίο όπως είναι γνωστό συμμετέχουν η ΒΕΡΟΙΑ και ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων.

Το παιχνίδι όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας και θα ξεκινήσει στις 7μ.μ. γεγονός που σημαίνει ότι ένα μεγάλο μερος του θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων.

Οι δυο φιναλιστ η ΒΕΡΟΙΑ που κατέκτησε την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και την νέα περιοδο επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Football League  και ο Μ. Αλεξανδρος Τρικάλων που τερματισε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πινακα της Α’ κατηγορίας της Ενωσης μας και μέσα από τους αγώνες των πλεϊ οφ που θα ακολουθήσουν θα διεκδικήσει τον φετινό τίτλο και φυσικά την άνοδο του στην Γ’ Εθνική συνεχίζουν σε εντατικό ρυθμό τις προπονήσεις τους προκειμένου να παρουσιαστούν πανέτοιμοι το Σάββατο στον τελικό και να διεκδικήσουν με τις όποιες πιθανότητες διαθέτει η κάθε μία από αυτές την κατάκτηση του φετινού κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας και εξυπακούεται βέβαια οτι θα παρατάξουν οτι καλύτερο διαθέτουν.

Αύριο Πέμπτη 2 Μαΐου στην “sala” του πολυχώρου της Ελιάς στη Βέροια έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου με την συμμετοχή εκπροσώπων των δυο φιναλιστ που θα ξεκινήσει στις 8μ.μ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής