breaking news Νέο

Σταύρος Παπαδόπουλος : «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν κοντά μας...»

Σταύρος Παπαδόπουλος : «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν κοντά μας...»

Μετά το νικηφόρο αγώνα επί του Άρη Νίκαιας και την οριστική παραμονή του Φιλίππου Βέροιας στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού χάντμπολ, ο αρχηγός της βεροιώτικης ομάδας Σταύρος Παπαδόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που βοήθησαν την ομάδα σε αυτήν τη δύσκολη χρονιά. Θα ξεκινήσω από τον Τάσο Πρωτογέρη και το Γιώργο Γιούπη, που χωρίς το δικό τους τρέξιμο δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε το ρόστερ της ομάδας και να ανταπεξέλθουμε στο πρωτάθλημα.

Τον Άκη Τριανταφυλλίδη που έδωσε τον αγώνα του εξωαγωνιστικά, το Βασίλη Τολιόπουλο, το Γρηγόρη Παπαϊωάννου, που τρέχανε για όλα όσα αφορούσαν την ομάδα. Τον Ευθύμη Πιπελίδη που ανέλαβε την ομάδα σε μια συννεφιασμένη στιγμή, όπου και αυτός προσπάθησε για ό,τι καλύτερο. Το Χρήστο Ευαγγελόπουλο που μας βοήθησε σε ό,τι χρειαστήκαμε από φυσιοθεραπείες, τους χορηγούς της ομάδας μας, τον πρόεδρο που προσπάθησε με τη γνώση τόσων χρόνων να βοηθήσει.

Τον κόσμο τις Βέροιας που μας στήριξε όλο το χρόνο και τους τοπικούς φορείς που βάλανε και αυτοί το χεράκι τους στην προσπάθεια της ομάδας. Κλείνοντας άφησα τελευταίους τον Τέο Παυλίδη και Κύρο Σαράφη, δύο από τις σημαίες του Φιλίππου, που ανέλαβαν την ευθύνη τη δυσκολότερη ώρα για το σύλλογο και δώσανε την ψυχή τους μαζί με τους συμπαίκτες μου που ήταν παλικάρια, για να σωθεί η ομάδα όλων μας, ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής