breaking news Νέο

Στις 12 Μαΐου ο φιλικός αγώνας των Παλαιμάχων Βέροιας - Κορίνθου

Στις 12 Μαΐου ο φιλικός αγώνας των Παλαιμάχων Βέροιας - Κορίνθου

Πέρασε το Πάσχα, πάει και η Πρωτομαγιά και τώρα... φουλ για την πραγματοποίηση του φιλικού αγώνα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Βέροιας - Κορίνθου!

Το εν λόγω ματς, η ημερομηνία διεξαγωγής του οποιου βρισκόταν σε εκκρεμότητα, παίρνει σειρά για να γίνει την Κυριακή 12 Μαΐου.

Κι αυτό γιατί την συγκεκριμένη ημερομηνία δεν υπάρχει καμμία απολύτως αγωνιστική δραστηριότητα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, οπότε και είναι ελεύθερο για να φιλοξενήσει την φιλική κόντρα ανάμεσα στις παλιές δόξες της Βέροιας και της Κορίνθου, η οποία και θα έχει ώρα έναρξης στις 4.30μ.μ. με διαιτητή - ποιόν άλλο; - τον Μπάμπη Σουκιούρογλου και συνεργάτες (ε, αυτό έλλειπε να είναι άλλοι...) τους Δέλλα και (τον γιο του) Ευτύχη Σουκιούρογλου.

• Η δε αποστολή της Κορίνθου - όπως έγινε αναφορά και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας - θα βρίσκεται στη Βέροια την ημερομηνία πραγματοποίησης του φιλικού αυτού αγώνα, δηλαδή την Κυριακή 12 Μαΐου, στην οποία και θα παραμείνει εδώ (υπάρχει ηδη κράτηση δωματιων στο “VILA ΕΛΙΑ”), για να δοθεί η ευκαιρία στα μελη της την επομένη ημέρα (Δευτέρα 13 Μαΐου) να πραγματοποιήσουν και κάποιες επισκέψεις που επιθυμούν και αμέσως μετά να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής.

• Τέλος, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε, στην αποστολή της Κορίνθου δεν θα συμπεριλαμβάνονται οι Καρσιώτης και Πίττας.

Ο πρώτος για τον λόγο ότι επειδή έχει θέσει υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Κορίνθου βρίσκεται προς... αγραν ψήφων και ο δεύτερος ότι διαμένει στην μαγευτική Σαντορίνη. Στον αντίποδα θα βρίσκονται, μεταξύ άλλων, οι Τζαναβάρας, Αντινόπουλος, Χόρμης, Παπαγιαννόπουλος, Μίχος, Κριαράς ενω αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Σάκης Περαχωρίτης, ο οποίος και θα τιμηθεί για την αγωνιστική προσφορά του στη “Βασίλισσα του βορρά” από τους παλαιμάχους αυτής.

.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΥΛΟΣ ΧΡ. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής