breaking news Νέο

Κοντά στους πολίτες του Δήμου Βέροιας ο Γιάννης Παπαγιάννης

Κοντά στους πολίτες του Δήμου Βέροιας ο Γιάννης Παπαγιάννης

Κοντά στους συνδημότες του στην πόλη της Βέροιας και σε πολλές τοπικές κοινότητες βρέθηκε τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης. 

Στο κλίμα που επιτάσσουν οι μέρες αυτές, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τους πολίτες, να ακούσει τα προβλήματα τους αλλά και να τους ενημερώσει προσωπικά  για το πρόγραμμα και τις προτάσεις του σχετικά με την επόμενη ημέρα του δήμου Βέροιας.

Τη Μ. Παρασκευή ακολούθησε τον Επιτάφιο στην Ιερά Μονή Καλλίπετρας και το βράδυ του Μ. Σαββάτου ο κ. Παπαγιάννης παρέστη στην Τελετή της Αναστάσεως και στην Πασχαλινή Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Βέροια.

Τη Δευτέρα του Πάσχα, επικεφαλής πολυμελούς ομάδας υποψηφίων συμβούλων της παράταξης "Δικαίωμα για νέα Βέροια" παρέστη στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία του εορτάζοντος Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στην Άμμο και στη συνέχεια έδωσε το παρών στις ετήσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε στην Κουλούρα ο Σύλλογος Μακεδόνων "Γαία", προς τιμήν του Αγίου Γεωργίου, προστάτου της Κουλούρας. 

Την Τρίτη του Πάσχα, ο κ. Παπαγιάννης μετέβη στην Πατρίδα για να προσκυνήσει τα ιερά λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με πολλούς φίλους του, τους οποίους και ενημέρωσε για την έναρξη λειτουργίας του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού "της νίκης και της ελπίδας", στην καρδιά της Βέροιας, στην οδό Βενιζέλου 1. 

Παράλληλα τους ειδοποίησε, πως την Κυριακή 12 Μαΐου, στις 11.30 το πρωί, θα τελεστεί ο Αγιασμός και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, καθώς και η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων της παράταξης. 

 

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης 

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας 

"Δικαίωμα για νέα Βέροια"


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής