breaking news Νέο

Κ. Καλαϊτζίδης : «Υλοποιήσαμε σε όλη την Ημαθία πάνω από 100 έργα ανάπτυξης και συνεχίζουμε»

Κ. Καλαϊτζίδης : «Υλοποιήσαμε σε όλη την Ημαθία πάνω από 100 έργα ανάπτυξης και συνεχίζουμε»

Με αφορμή την κατάθεση του ψηφοδελτίου της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη» για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές χθες από τον  επικεφαλής του, Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης έκανε την εξής δήλωση :

«Το πλήρες ψηφοδέλτιο της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη» για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές κατέθεσε σήμερα Πέμπτη στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο επικεφαλής του συνδυασμού μας και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Έχω την τιμή και τη χαρά να είμαι ξανά υποψήφιος με την «Αλληλεγγύη» και να συνεχίζω μαζί με τον Απόστολο Τζιτζικώστα αυτή τη φορά ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας καθώς έτσι ορίζει ο νέος αυτοδιοικητικός νόμος (Κλεισθένης) κι αυτός είναι ο λόγος που στις εκλογές αυτές χρειάζομαι κι εγώ σταυρό στο ψηφοδέλτιο για την εκλογή μου. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε το παραγωγικό και αναπτυξιακό έργο που σχεδιάσαμε και ξεκινήσαμε πριν από πέντε χρόνια στην Ημαθία, μαζί με τον Απόστολο και όλους τους συνεργάτες μας, εκλεγμένους και μη.

Όλο αυτό το διάστημα υλοποιήσαμε στη Ημαθία πάνω από 100 έργα σοβαρής υποδομής και έργα απαραίτητα για την ομαλή καθημερινότητα των πολιτών της. Έργα που αλλάζουν την εικόνα της Ημαθίας, με συνολικό προϋπολογισμό δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Χρήματα που καταφέραμε να έλθουν στην Ημαθία είτε αξιοποιώντας ευρωπαϊκά προγράμματα, είτε μέσω άλλων χρηματοδοτήσεων. Αλλά και έργα που υλοποιήθηκαν ή μπήκαν σε ράγες υλοποίησης, δημιουργώντας ένα αναπτυξιακό πλέγμα δημιουργικών παρεμβάσεων, καθώς και νέες θέσεις εργασίας, ενισχύοντας την πραγματική τοπική οικονομία, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς αποκλεισμούς.

Αυτός είναι ο λόγος που σήμερα μπορώ να κοιτώ στα μάτια όλους τους πολίτες της Ημαθίας, έντιμα και καθαρά. Διότι άφησα στην άκρη τα λόγια και ασχολήθηκα μόνο με τα έργα. Διότι αποδείξαμε μαζί με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και όλο τον συνδυασμό μας ότι είμαστε μια πραγματικά αυτοδιοικητική και αυθεντικά υπερκομματική παράταξη, με ένα κοινό στόχο: Να δυναμώσουμε τη Μακεδονία, να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο την Ημαθία.

Στον αγώνα αυτό είμαστε και πάλι όλοι μαζί. Όλοι μαζί συνεχίζουμε, όλοι μαζί φέρνουμε τη νέα νίκη, πάλι πρώτοι, πάλι μπροστά».

 

Κώστας Καλαϊτζίδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής