breaking news Νέο

Συνέχεια στα φιλικά έδωσε ο ΑΟΚ Βέροιας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Συνέχεια στα φιλικά έδωσε ο ΑΟΚ Βέροιας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας, προπονητικού χαρακτήρα, έδωσε την Τρίτη το απόγευμα ο ΑΟΚ Βέροιας, καθώς αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, ομάδα που θα αγωνιστεί στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής Κατηγορίας τη φετινή σεζόν. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε μόλις στο 33ο λεπτό, με τους γηπεδούχους μέχρι εκείνο το σημείο να βρίσκονται μπροστά στο σκορ με 43-41, μιας και λόγω κακού προγραμματισμού το γήπεδο έπρεπε να χρησιμοποιηθεί από τρίτη ομάδα. Ο προπονητής του ΑΟΚ Βέροιας, Θωμάς Τούσας, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και συστήματα και να διαπιστώσει την ετοιμότητα των παικτών του, ένα μήνα σχεδόν πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του συλλόγου στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Δεύτερο τουρνουά «Αγάπιος Χατζηαγαπίδης»

Από και μετά, συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του ΑΟΚ Βέροιας, ενόψει των υποχρεώσεων του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής που ξεκινά στις 15 Οκτωβρίου.

Στη μέχρι τώρα προετοιμασία του συλλόγου δεν υπάρχουν κάποια σοβαρά προβλήματα, εκτός από την κλήση του Μάριου Τρομπούκη να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Όσον αφορά στα φιλικά, έπειτα από δύο αναμετρήσεις σε Κοζάνη και Καλαμαριά αντίστοιχα, ακολουθεί το 2ο Τουρνουά «Αγάπιος Χατζηαπίδης», με συνδιοργανωτές τον ΑΟΚ και το ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας. Στο τουρνουά, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Σεπτεμβρίου, θα λάβουν μέρος εκτός από τον οικοδεσπότη ΑΟΚ Βέροιας, η Ελίμεια Κοζάνης (Β΄ Εθνική), η ΜΕΝΤ (Γ΄ Εθνική) και ο ΠΑΣ Γιάννινα/Βίκος (Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ). Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

 

Σάββατο 23/9

ΑΟΚ Βέροιας – ΠΑΣ Γιάννινα/Βίκος (16.00)

ΜΕΝΤ – Ελίμεια (18.00)

 

Κυριακή 24/9

Μικρός τελικός (16.00)

Μεγάλος Τελικός (18.00)


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής