breaking news Νέο

Γιάννης Παπαγιάννης : «Συγκροτούμε δίκτυο εθελοντών Δήμου Βέροιας»

Γιάννης Παπαγιάννης : «Συγκροτούμε δίκτυο εθελοντών Δήμου Βέροιας»

«Με δεδομένο πως ο εθελοντισμός συνιστά την ύψιστη πράξη προσφοράς προς το συνάνθρωπο και γνωρίζοντας πως πολλοί συνδημότες μας είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι, θέτουν ως προτεραιότητα την ανιδιοτελή στήριξη του κοινωνικού συνόλου, συγκροτούμε ομάδα εθελοντών στο δήμο Βέροιας. Στόχος της ομάδας των ενεργών πολιτών, η ενίσχυση του έργου της δημοτικής αρχής, η παροχή υπηρεσιών σε διάφορους τομείς όπως η συνδρομή ευπαθών κοινωνικών ομάδων, η προστασία της δημόσιας υγείας, η προστασία του περιβάλλοντος, η φροντίδα των αδέσποτων, ο ευπρεπισμός κοινόχρηστων χώρων, η πολιτική προστασία, η διοργάνωση αθλητικών και πολιτιστικών γεγονότων κτλ. 

Παράλληλα, συστήνουμε Γραφείο Εθελοντισμού, με στόχο την καταγραφή, την ενίσχυση και τον καλύτερο δυνατό συντονισμό των εθελοντικών φορέων και οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στα όρια του δήμου μας. Ακόμη, αποστολή του Γραφείου θα είναι η ενημέρωση των δημοτών για τη δυνατότητα συμμετοχής τους σε εθελοντικές δράσεις, μέσω της έκδοσης ενημερωτικού υλικού και δελτίων τύπου και της προβολής τους από τη νέα ιστοσελίδα του Δήμου, τα τοπικά ΜΜΕ κτλ. 

Επιπρόσθετα, το Γραφείο Εθελοντισμού θα έχει την ευθύνη για τη διαρκή επιμόρφωση και κατάρτιση των μελών της Ομάδας Εθελοντών του Δήμου μας. Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους δημότες μας, για την ενίσχυση της ενεργούς συμμετοχής, για την προώθηση της κοινωνικής αλληλεγγύης. Δίνουμε έμπρακτα ρόλο και λόγο στους πολίτες. Τους θέλουμε δίπλα μας στην επόμενη ημέρα του Δήμου Βέροιας».

 

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης 

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας 

"Δικαίωμα για νέα Βέροια"


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής