breaking news Νέο

Τι θα κάνουν Βενιζέλος, Σημίτης, Παπανδρέου και Θεοχαρόπουλος;

Τι θα κάνουν Βενιζέλος, Σημίτης, Παπανδρέου και Θεοχαρόπουλος;

Στην κούρσα για την αρχηγία του υπό σύσταση φορέα της Κεντροαριστεράς σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν τα πρόσωπα και τα στελέχη, που θα πορευτούν στο πλευρό των υποψηφίων και θα βγουν μαζί τους στο «κυνήγι» του σταυρού.

Όσο για τη στάση των πρώην προέδρων του ΠΑΣΟΚ; Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν πρόκειται να πάρει ανοιχτά θέση υπέρ κανενός υποψηφίου και αντιστοίχως θα πράξει ο Κώστας Σημίτης. Ο Γιώργος Παπανδρέου από την πλευρά του, θα υποστηρίξει – χωρίς κατ' ανάγκη να ονοματίσει – τον υποψήφιο, του οποίου η πλατφόρμα θα βρίσκεται εγγύτερα πολιτικά στο πλαίσιο, που έχει περιγράψει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Σε ό,τι αφορά τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο, η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος θα συνεδριάσει το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να λάβει συντεταγμένα τις αποφάσεις της. Μιλώντας σε συνομιλητές του ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος τονίζει ότι ο αριθμός των υποψηφίων είναι υπερβολικός και σημειώνει ότι ο νέος αρχηγός που θα εκλεγεί, θα πρέπει να αφοσιωθεί στο νέο φορέα. Επιμένει δε ότι απαιτείται ενιαίο κόμμα με υπέρβαση των υφιστάμενων σχημάτων, ενώ διαφωνεί με τη διολίσθηση προς έναν «άμορφο» μεσαίο χώρο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής