breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Μαγαζάτορας πλάκωσε στο ξύλο πελάτες για μία λάθος παραγγελία!

Δύο πελάτες σε αυστριακή ταβέρνα, δυσαρεστημένοι με το φαγητό που τους σέρβιραν, έκαναν το λάθος να διαμαρτυρηθούν στον καταστηματάρχη, που μάλλον αγνοούσε τι σημαίνει φιλοξενία. Οργισμένος, τους πέταξε τα πιάτα στο πρόσωπο και τους ξυλοκόπησε άγρια.

Η συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Πρωτομαγιάς, σε εστιατόριο του χωριού Μπαντ Σάλερμπαχ, της βόρειας Αυστρίας, σε απόσταση 200 χιλιομέτρων από τη Βιέννη.

Οι δυο πελάτες, ένας Ούγγρος και ένας Γερμανός (ο ένας είναι μόνιμος κάτοικος Αυστρίας) παραπονέθηκαν ότι είχε γίνει λάθος στην παραγγελία τους.

Ο 56χρονος εστιάτορας, αγνοώντας προφανώς ότι «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο», «τους πέταξε τα πιάτα και το περιεχόμενό τους στο πρόσωπο», όπως ανέφερε η τοπική αστυνομία.

Ο ιδιοκτήτης, αφού εξύβρισε με «ακατανόμαστες φράσεις» τους δυο φίλους, ήρθε στα χέρια μαζί τους, αναγκάζοντάς τους στο τέλος να το βάλουν στα πόδια.

Αντί να φάνε, βρέθηκαν ο ένας με μια πληγή στο χείλος και ο άλλος με ένα μώλωπα στο πρόσωπο.

Ο 56χρονος όμως δεν σταμάτησε εκεί: τα έβαλε και με μια άλλη παρέα, τεσσάρων ατόμων αυτή τη φορά, που αποφάσισαν να φύγουν από το εστιατόριό του λόγω του προηγούμενου επεισοδίου και κατάφερε πολλά χτυπήματα σε έναν 43χρονο άνδρα και στον πατέρα του, ηλικίας 71 ετών.

*****

Κέρδισαν 4 εκατ. ευρώ και δεν μπορούν να τα εισπράξουν!

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται δύο φίλοι, που έφτασαν στην πηγή και δεν ήπιαν νερό! Ο Ματ Γούντραμ και ο Ρος Γουάτσον «δοκίμασαν» την τύχη τους στο ξυστό, κέρδισαν το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά δεν μπορούν να εισπράξουν τα κέρδη τους.

Για ποιο λόγο; Γιατί οι δύο άνδρες αγόρασαν το τυχερό παιχνίδι με χρεωστική κάρτα, η οποία δεν ήταν δική τους.

Οι... τυχεροί-άτυχοι, που έχουν βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο, λίγες ώρες μετά την κλήρωση, στην οποία είδαν ότι είναι οι μεγάλοι νικητές, επικοινώνησαν με την εταιρία, που διαχειρίζεται τα Λόττο, ώστε να ενημερώσουν ότι κέρδισαν το μεγάλο ποσό. Οι υπεύθυνοι τους ζήτησαν τραπεζικό λογαριασμό και εκείνοι απάντησαν πως δεν έχουν. Αυτομάτως κίνησαν υποψίες, ιδίως από τη στιγμή όπου η αγορά του τυχερού ξυστό είχε πραγματοποιηθεί με χρεωστική κάρτα. Η Camelot θεωρεί μέχρι νεοτέρας πως η κάρτα, με την οποία πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη αγορά, ήταν κλεμμένη και προς το παρόν έχει παγώσει όλες τις διαδικασίες πληρωμής, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

*****

H εταιρεία που απαγόρευσε... την εργασία τις Τετάρτες

Τις Τετάρτες, ενώ οι περισσότεροι φίλοι της βρίσκονται στη δουλειά, η Τίφανι Σράουεν, χαλαρώνει στο γήπεδο του τένις. Δεν κάνει «κοπάνα». Απλώς εδώ και ένα χρόνο η εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ, στην οποία εργάζεται, Versa, έχει απαγορεύσει... την εργασία τις Τετάρτες, προσφέροντας στους εργαζομένους τετραήμερη εργασία, αλλά πενθήμερες απολαβές.

Την πρωτοβουλία της αυστραλιανής εταιρείας και το πώς αυτή λειτουργεί παρουσιάζει σε αναλυτικό ρεπορτάζ του το BBC. Όπως εξηγεί το βρετανικό δίκτυο, οι υπάλληλοι εργάζονται κανονικό ωράριο όλες τις υπόλοιπες ημέρες και για τις Τετάρτες δεν προγραμματίζονται ποτέ συναντήσεις, συσκέψεις ή άλλες υποχρεώσεις. Αν ωστόσο κάποιος πελάτης χρειαστεί κάτι επείγον, θα σηκώσουν το τηλέφωνο.

Όταν ανακοινώθηκε αρχικά το σχέδιο, οι εργαζόμενοι ήταν ενθουσιασμένοι, αλλά και ελαφρώς προβληματισμένοι για το εάν αυτό μπορεί να λειτουργήσει στην πράξη. Ειδικά η Σράουεν ως project manager και κύρια επαφή τόσο για προσωπικό, όσο και για πελάτες, ανησυχούσε για χαμένες προθεσμίες, κακή επικοινωνία και τελικά μεγαλύτερο άγχος. Ωστόσο καθώς το σύνολο του προσωπικού της Versa αναδιοργάνωσε το μοντέλο εργασίας, το σχέδιο αποδείχθηκε αποτελεσματικό. «Όλοι ήθελαν να πετύχει και έκαναν ό,τι μπορούσαν για αυτό, γιατί είναι ωραίο να έχουμε ευελιξία», εξηγεί στο BBC, προσθέτοντας : «Ακριβώς επειδή θέλω να αφήνω ελεύθερη την Τετάρτη, προετοιμάζω καλύτερα ολόκληρη την εβδομάδα, προκειμένου να το πετύχω».

Η πολιτική της τετραήμερης εργασίας εφαρμόστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο. Έκτοτε τα έσοδα της αυστραλιανής εταιρείας έχουν αυξηθεί 46% και τα κέρδη της σχεδόν τριπλασιάστηκαν σύμφωνα με την ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλο, Καθ Μπλάκχαμ. Τα αποτελέσματα αποτελούν δικαίωση για τη Μπλάκχαμ.

*****

Τους αποκάλυψε το τέλος της ταινίας και τον πλάκωσαν στο ξύλο!

Το «Avengers: Endgame» έκανε πρόσφατα πρεμιέρα και στη χώρα μας, σημειώνοντας μάλιστα μία από τις πιο επιτυχημένες πρεμιέρες από πλευράς πωλήσεων εισιτηρίων των τελευταίων ετών.

Αυτά στην Ελλάδα, γιατί στο Χονγκ Κονγκ, όπου οι φανς των «Εκδικητών» είναι ασυγκράτητοι, σημειώθηκε ένα πρωτοφανές περιστατικό σε κεντρικό κινηματογράφο.

Άνδρας, που μόλις είχε δει την ταινία, αποκάλυψε το τέλος του «Εndage» σε μια παρέα φίλων, που περίμεναν να μπουν στην επόμενη προβολή. Κι εκείνοι τον εκδικήθηκαν, ξυλοκοπώντας τον.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο νεαρός άνδρας θεώρησε πως θα ήταν καλή ιδέα, να δώσει spoiler σε όσους περίμεναν στην ουρά, για να απολαύσουν τους αγαπημένους τους ήρωες. Όμως αντί για «ευχαριστώ», έλαβε μπουνιές.

Η φωτογραφία του άνδρα, που κάθεται αιμόφυρτος έξω από την κινηματογραφική αίθουσα, ενώ κάποιοι του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αδερφοί Ρούσο, που σκηνοθέτησαν το φιλμ, δημοσίευσαν μια ανοιχτή επιστολή στους φαν της σειράς ταινιών, απευθύνοντας τους έκκληση να μην αποκαλύπτουν το φινάλε της ταινίας.


Κέρδισαν 4 εκατ. ευρώ και δεν μπορούν να τα εισπράξουν!
H εταιρεία που απαγόρευσε... την εργασία τις Τετάρτες
Τους αποκάλυψε το τέλος της ταινίας και τον πλάκωσαν στο ξύλο!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής