breaking news Νέο

Θ.Τεληγιαννίδης σε www.imerisia-ver.gr και ΡΑΔΙΟ ΑΙΧΜΗ-102,8 : «Ο σημαντικότερος ρόλος μας είναι να είμαστε κοντά στον πολίτη»

Θ.Τεληγιαννίδης σε www.imerisia-ver.gr και ΡΑΔΙΟ ΑΙΧΜΗ-102,8 : «Ο σημαντικότερος ρόλος μας είναι να είμαστε κοντά στον πολίτη»

Θεόφιλος Τεληγιαννίδης. Το κυρίαρχο συστατικό του χαρακτήρα του είναι ο αυθορμητισμός. Έγινε viral το «έρθεν ο Καραμανλής», όταν το είπε βροντόφωνα στην έλευση του πρώην προέδρου της ΝΔ στον Απόστολο Τζιτζικώστα, το Γενάρη του 2015. «Μιλώ πολλές φορές με την καρδιά και όχι με το μυαλό, όπως μου είπε η μεγάλη Βούλα Πατουλίδου και δεν ξέρω αν είναι καλό. Στην πολιτική δεν πρέπει να είσαι τόσο αυθόρμητος», μας εξομολογείται στη συνέντευξη που παραχώρησε στις ΑΝΑ…κρίσεις της web tv ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ, την Πέμπτη 2 Μαΐου, με παράλληλη ζωντανή μετάδοση από το ΡΑΔΙΟ ΑΙΧΜΗ-102,8. 

Η θητεία του Θεόφιλου στα αυτοδιοικητικά κοινά ξεκινά το 2010, όταν εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος  Νάουσας, καταλαμβάνοντας θέση στα έδρανα της μείζονος μειοψηφίας με την Ίλια Ιωσηφίδου. «Με τίμησαν οι συνάδελφοί μου για τέσσερα χρόνια ως αντιπρόεδρο του σώματος, εκτιμώντας ότι στη ζωή μου έχω μάθει να συνθέτω απόψεις», μας λέει ο Θεόφιλος. Ακολουθεί η, ενός μόλις μηνός, υποψηφιότητά του το 2015 με την «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα και η εκλογή του ως περιφερειακού συμβούλου της παράταξης στην Ημαθία, δεύτερου μετά από τη Νίκη Καρατζιούλα και η ανάληψη των καθηκόντων του, ως προέδρου της ΑΝ.ΗΜΑ.

Πολλά και σημαντικά τα όσα μας είπε ο κ. Τεληγιαννίδης στη συνέντευξη που μπορείτε να παρακολουθήσετε σε μαγνητοσκόπηση στο www.imerisia-ver.gr. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν και στο…χαρτί πολλά εξ αυτών, με τη σημείωση ότι ο Θεόφιλος θέτει εκ νέου υποψηφιότητα ως περιφερειακός σύμβουλος του «Τζίτζι», στις 26 Μαΐου του 2019.

«Το ψηφοδέλτιο  της «Αλληλεγγύης» στην Ημαθία είναι υψηλών προδιαγραφών. Όλοι οι συνυποψήφιοί μου έχουν τη δική τους διαδρομή στο χώρο τους. Τελικός κριτής όλων μας φυσικά ο λαός. Το έργο που παραγάγαμε στη θητεία που τελειώνει, ήταν μεγάλο, αφού η ΠΚΜ είναι η πρώτη σε απορροφητικότητα ευρωπαϊκών κονδυλίων στη χώρα μας. Ο Τζιτζικώστας δούλεψε πολύ και ήδη έχουμε γραφείο στις Βρυξέλλες, ώστε να εκμεταλλευτούμε και το τελευταίο ευρώ για τον τόπο μας….

Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να δείχνουν υψηλά ποσοστά στην «Αλληλεγγύη», αλλά δεν εφησυχάζουμε, μέχρι να ανοίξει η κάλπη.  Είμαστε στο πλευρό του Απόστολου, υπηρετώντας την επίλυση των προβλημάτων των συμπολιτών μας…

Στην Ημαθία έγινε μεγάλος αγώνας από τον Κώστα Καλαϊτζίδη, τη Νίκη Καρατζιούλα και μένα σε αυτή τη θητεία. Όταν είναι για τα έργα στον τόπο μας, δεν χωράει το εγώ, αλλά το εμείς…

Ο μόνος τρόπος να υπάρξει θετικό πρόσημο, είναι να συνθέσουμε όλοι μαζί. Κεντρική διοίκηση, περιφέρεια, δήμοι….

Για το αξίωμα του αντιπεριφερειάρχη, όλοι ξεκινάμε από την ίδια βάση. Είναι επιλογή του περιφερειάρχη άλλωστε. Ο σημαντικότερος ρόλος μας άλλωστε είναι να είμαστε κοντά στον πολίτη…

Ήμουν μπροστάρης στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία μας. Η οποία είναι μία και ελληνική. Ήδη διαφαίνονται τα προβλήματα, που ξεκίνησαν μετά τη συμφωνία των Πρεσπών και αφορούν τα προϊόντα μας, όπως το κρασί. Οι Πρέσπες είναι το μεγαλύτερο…φάουλ της κυβέρνησης….

Παραλάβαμε την ΑΝ.ΗΜΑ., αναμορφώνοντάς την. Απολαμβάνουμε πλέον την εμπιστοσύνη των επενδυτών. Τα δημόσια έργα που υλοποιούνται από το LEADER, είναι της τάξης του 1,5 εκ. ευρώ. Λάβαμε εμείς ως διοίκηση τις αποφάσεις και όχι οι υπάλληλοι. Τρέχει και η προκήρυξη για ιδιωτικές επενδύσεις, μέσω LEADER, ύψους 3,5 εκ. ευρώ. Έχουμε πλέον το καλύτερο στελεχικό δυναμικό. Μεταστρέψαμε το επενδυτικό κλίμα και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο…

Ως πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας, καταφέραμε να ψηφιοποιήσουμε τους τόμους της βιβλιοθήκης της Αργυρούπολης, που αποτελεί παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά.  Η «Λέσχη» ήταν πάντα μακριά από τα κόμματα. Πρέπει να δημιουργηθεί ασφαλής χώρος, ώστε να επιστρέψουν και τα ιερά μας κειμήλια από το Μουσείο Μπενάκη. Κάνει βήματα και η σημερινή διοίκηση, ως προς τη συντήρηση και αποκατάσταση των τόμων...

Ο Τεληγιαννίδης ό,τι κάνει, το κάνει χωρίς ιδιοτέλεια, αλλά με γνώμονα το καλό της Ημαθίας και των πολιτών της. Έδωσα και δίνω καθημερινά αγώνα, τόσο ως περιφερειακός σύμβουλος, όσο και ως πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ. για τον τόπο μας, προσπαθώντας να αξιοποιήσω τις γνωριμίες μου και τις επαφές μου. Ζητώ από τους Ημαθιώτες να με τιμήσουν εκ νέου με την ψήφο τους».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής