breaking news Νέο

Δ.Σ. Βέροιας : Καθορίστηκαν οι κοινόχρηστοι δημοτικοί χώροι για την προβολή των συνδυασμών ενόψει εκλογών

  • Δ.Σ. Βέροιας : Καθορίστηκαν οι κοινόχρηστοι δημοτικοί χώροι για την προβολή των συνδυασμών ενόψει εκλογών
  • Δ.Σ. Βέροιας : Καθορίστηκαν οι κοινόχρηστοι δημοτικοί χώροι για την προβολή των συνδυασμών ενόψει εκλογών

Σε άλλη μία έκτακτη συνεδρίαση προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, χθες στις 14:30, στην οποία και το σώμα έπρεπε να αποφανθεί για το μοναδικό θέμα που υπήρχε στην ημερήσια διάταξη, την κατανομή των κοινόχρηστων δημοτικών χώρων για την προβολή των συνδυασμών των υποψηφίων και τον καθορισμό του τρόπου χρήσης τους, κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών της 26ης Μαϊου και 2ας Ιουνίου 2019. Θέμα το οποίο και εγκρίθηκε από το σώμα, με τους Νίκο Μπέκη και Πετρούλα Παπαδίνα, ωστόσο, να δίνουν «λευκή» ψήφο.

Επ' αυτού, βέβαια, προηγήθηκε την Παρασκευή (3/5), η συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής που αποτελείτο από εκπρόσωπο του Δήμου και εκπροσώπους των συνδυασμών που συμμετέχουν στις δημοτικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου και 2ας Ιουνίου, όπου την απόφαση κλήθηκε να επικυρώσει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν, η προβολή των συνδυασμών θα γίνει στα μόνιμα και σταθερά πλαίσια που χρησιμοποιούνται για την υπαίθρια διαφήμιση αλλά και σε κινητά πλαίσια, το κόστος των οποίων θα επιβαρύνει είτε τους συνδυασμούς, είτε το Δήμο. Τόσο τα σταθερά όσο και τα κινητά πλαίσια που θα κατασκευασθούν με δαπάνη του Δήμου, θα διατεθούν στους συνδυασμούς αναλογικά και επί ίσοις όροις όπως αποτυπώνονται παρακάτω :


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής