breaking news Νέο

Γιάννης Παπαγιάννης : «Καταθέσαμε το συνδυασμό της νίκης και της ελπίδας για το Δήμο Βέροιας»

Γιάννης Παπαγιάννης : «Καταθέσαμε το συνδυασμό της νίκης και της ελπίδας για το Δήμο Βέροιας»

Το πλήρες ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του "Δικαίωμα για νέα Βέροια" κατέθεσε την Κυριακή στο Πρωτοδικείο της Βέροιας ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης, συνοδευόμενος από πολυμελή ομάδα υποψηφίων συμβούλων της δημοτικής του παράταξης.

 Έχοντας υπερκαλύψει τον απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και με πλήρη εκπροσώπηση σε όλες τις δημοτικές και τοπικές ενότητες, ο κύριος Παπαγιάννης σε σχετικές του δηλώσεις εξέπεμψε μήνυμα αισιοδοξίας για την επόμενη ημέρα του δήμου Βέροιας.

"Καταθέσαμε επίσημα, όπως προβλέπεται από το Νόμο, το συνδυασμό Νίκης και Ελπίδας για το δήμο μας. Στην παράταξη μας, έχουμε το προνόμιο να υπερηφανευόμαστε για ανθρώπους ηθικούς, ακέραιους, εργατικούς, νοικοκύρηδες, ανθρώπους με καθαρά χέρια που τους ενώνει η ανιδιοτελής αγάπη για αυτό τον τόπο. Κίνητρο μας, η ανάγκη να γυρίσουμε επιτέλους σελίδα, να κάνουμε ανατροπές και υπερβάσεις που είναι απαραίτητες για να μπει ένα τέλος στην παρακμή. Φτάνει πια. Με ευημερία, με αλληλεγγύη, με εθνική αξιοπρέπεια, διεκδικούμε το δικαίωμα για μια νέα Βέροια.

Την επόμενη Κυριακή 12 Μαΐου, στις 11.30 το πρωί, μετά τον Αγιασμό και τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στην καρδιά της Βέροιας, στην οδό Βενιζέλου 1, παρουσιάζουμε την πιο δυνατή ομάδα, όλους τους υποψήφιους συμβούλους μας. Σας περιμένουμε όλες και όλους!"

 

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

"Δικαίωμα για νέα Βέροια"


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής