breaking news Νέο

Ημέρα των πλεϊ οφ και των πλεϊ αουτ

Ημέρα των πλεϊ οφ και των πλεϊ αουτ

Με την έναρξη της διαδικασίας των πλεϊ οφ και των πλεϊ αουτ το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ενωσης μας μπαίνει στην τελική του ευθεία, αφού τις επόμενες 10 ημέρες θα γνωρίζουμε την ομάδα που θα κατακτήσει τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή και την νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική και αυτήν που θα ακολουθήσει τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και τον Εθνικό Κλειδίου στην Β’ κατηγορία.

Να υπενθυμισουμε την διαδικασία των πλεϊ οφ και των πλεϊ αουτ.

 

ΠΛΕΪ ΟΦ

Ο πρώτος του βαθμολογικού πίνακα Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων θα αντιμετωπίσει την 4η Νάουσα στο γήπεδο του (Τρίκαλα) και ο δεύτερος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας επίσης στην έδρα του (Αλεξάνδρεια) τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Ο αγώνας είναι 90 λεπτών (δεν υπάρχει παράταση).

Σε περίπτωση νίκης της γηπεδούχου (Τρίκαλα, ΠΑΟΚ) προκρίνεται στην επόμενη φάση (τελικός) στην οποία θα αντιμετωπίσει τον νικητή του άλλου ζευγαριού.

Αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο ή κερδίσει η φιλοξενούμενη ομάδα τότε ορίζεται και δεύτερος αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο από τον οποιο σίγουρα θα υπάρξει νικητής (σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος προβλέπεται παράταση και αν χρειαστεί και πέναλτι).

 

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Στην Α’ φάση ο 11ος του βαθμολογικού πίνακα (Κεραυνός Επισκοπής) αντιμετωπίζει στο γήπεδό του τον 14ο (ΑΟ Μαρίνας) και ο 12ος (Αρης Παλαιοχωρίου) επίσης στο γήπεδο του τον 13ο Φίλιππο Μελικης.

Αν νικήτρια αναδειχθεί η γηπεδούχος ομάδα προκρίνεται στην 2η φάση (στην ουσία παραμένει στην κατηγορία) διαφορετικά γίνεται και δεύτερος αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο.

Οι νικητές παίζουν μεταξύ τους για την 11η και 12η θέση και οι ηττημένοι επίσης μεταξύ τους για την 13η και 14η θέση που οδηγεί στην Β’ κατηγορία.

 

Το πρόγραμμα (πλεϊ οφ)

 

Τετάρτη 8 Μαΐου

Τρίκαλα - Νάουσα

ΠΑΟΚ Αλ. - Ροδοχώρι

 

Πλεϊ αουτ

Επισκοπή - Μαρίνα

Παλαιοχώρι - Μελίκη

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στην Β’ κατηγορία που η διαδικασία των πλεϊ οφ είναι διαφορετική (περιλαμβάνει 6 αγωνιστικές και οι ομάδες κουβαλάνε τους βαθμούς που συγκέντρωσαν από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος) πραγματοποιήθηκε ήδη η πρώτη αγωνιστική με την Κουλούρα και τον Λουτρό που κέρδισαν εκτός έδρας τα Παλατίτσια και τον Σταυρό να παίρνουν σημαντικό προβάδισμα όπως σημαντικό προβάδισμα έχει και η ΑΕ Ποντίων παρά την ήττα της από τον Τριπόταμο. Αντίθετα “μάχη” προβλέπεται για το δεύτερο εισιτήριο του 2ου ομίλου μεταξύ του Τριποτάμου, των Λευκαδίων και του Γιαννακοχωρίου.

 

Το σημερινό πρόγραμμα

 

Τετάρτη 8 Μαΐου

 

1ος όμιλος

Κουλούρα - Σταυρός

Λουτρός - Παλατίτσια

 

2ος όμιλος

ΑΕ Ποντίων - Γιαννακοχώρι

Λευκάδια - Τριπόταμος

 

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στην Γ’ κατηγορία απομένουν δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και των πλεϊ οφ με την Δόξα Κυψέλης από τον 1ο όμιλο και τον Αχθο Αρούρη από τον 2ο να έχουν εξασφαλίσει την άνοδο τους στην Β’ κατηγορία. Αντίθετα παίζοντας τα υπόλοιπα εισιτήρια της ανόδου.

 

Το πρόγραμμα

 

Τετάρτη 8 Μαΐου

 

1ος όμιλος

Κυψέλη - Καψόχωρα

Ακαδημία Τρ. - Συκιά

 

2ος όμιλος

Αχθος Αρούρης - Ζερβοχώρι

Μακεδονικός Ροδάκα - Δόξα Ν.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής