breaking news Νέο

Με την ίδια ιδιότητα, αλλά σε άλλο μετερίζι…

Με την ίδια ιδιότητα, αλλά σε άλλο μετερίζι…

Η μοίρα το έφερε έτσι, ώστε οι δυο τους να συναντηθούν μετά από πολλά χρόνια και πάλι, λειτουργώντας από τον ίδιο χώρο, αυτόν της δημοσιογραφίας! Ο λόγος για το Χρήστο Γιαννούλη και το δικό μας Παύλο Τουτουντζίδη, οι οποίοι, κάπου στις αρχές του 2000, βρέθηκαν δίπλα δίπλα, να καλύπτουν τη συνέντευξη τύπου που είχε δοθεί από πλευράς του Δημήτρη Τσοβόλα, - τότε -, επικεφαλής του ΔΗΚΚΙ, στο δημαρχείο του πρώην Δήμου Ειρηνούπολης, στο πλαίσιο περιοδείας του τελευταίου στην Ημαθία.

Τα χρόνια πέρασαν και την περασμένη Κυριακή, Χρήστος Γιαννούλης και Παύλος Τουτουντζίδης ξαναβρέθηκαν μαζί στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Βέροιας, αλλά με διαφορετικό ρόλο ο καθένας τους αυτή τη φορά. Ο πρώτος για την παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του στην Ενότητα Ημαθίας με το συνδυασμό του «Κοιτάμε Μπροστά» και ο δεύτερος στη δημοσιογραφική κάλυψη αυτής της εκδήλωσης.

Στο περιθώριο της οποίας, μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να κάνουν κουβέντα για λίγα λεπτά εν όψει των επερχόμενων περιφερειακών εκλογών.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής