breaking news Νέο

Πολύ καλές οι νεάνιδες αθλήτριες του ΑΟΡΓ Βέροιας Μαρία Παυλίδου & Σοφία Βέργου στους πανελλήνιους αγώνες

  • Πολύ καλές οι νεάνιδες αθλήτριες του ΑΟΡΓ Βέροιας Μαρία Παυλίδου & Σοφία Βέργου στους πανελλήνιους αγώνες
  • Πολύ καλές οι νεάνιδες αθλήτριες του ΑΟΡΓ Βέροιας Μαρία Παυλίδου & Σοφία Βέργου στους πανελλήνιους αγώνες

Πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ρ.Γ, Β΄κατηγορίας (Νεανίδων),στις 20-21-22 Απριλίου, στο κλειστό γυμναστήριο Ι. Μελισσανίδης, στη Μίκρα Θεσ/νίκης.

Οι βεροιώτισσες αθλήτριες της Κικής Χωματά του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ, Μαρία Παυλίδου & Σοφία Βέργου πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και βρέθηκαν μέσα στις τριάντα καλύτερες νεάνιδες αθλήτριες της χώρας μας και μέσα στην καλύτερη 12άδα της περιφέρειά μας (Κ & Β Ελλάδα)ανάμεσα στις ογδόντα που είχαν προκριθεί από τους προκριματικούς αγώνες.

Η Μαρία Παυλίδου με αρκετά προβλήματα υγείας (εμετούς) πριν την εμφάνισή της στο ταπί, αφού αλλάχτηκε και η σειρά της μέχρι να συνέλθει, ξεκίνησε όχι πολύ καλά στο σχοινάκι & βαθμολογήθηκε με 9,800β.

Συνέχισε με το πρόγραμμα με τη μπάλα και βαθμολογήθηκε με 11,200β ήταν 10η στο σύνολο και 2η αναπληρωματική για τους τελικούς οργάνων. Το πρόγραμμα με τις κορίνες ήταν το καλύτερό της. Βαθμολογήθηκε με 12,000β. ήταν 9η καλύτερη στο σύνολο, 1η αναπληρωματική για τον τελικό και μάλιστα μόνο για 0,10β.Και στην κορδέλα πήγε πολύ καλά & βαθμολογήθηκε με 11,250β.Το σύνολό της 44,250β. και η θέση της 27η πανελληνίως και 10η ανάμεσα στις αθλήτριες της Β' περιφέρειας.

Η Σοφία Βέργου παρουσιάστηκε ακόμη καλύτερη από τον προκριματικό αγώνα και βρέθηκε κι αυτή μέσα στις καλύτερες νεάνιδες της χώρας μας (30η) και της περιφέρειά μας (12η)

Στο πρόγραμμα με το σχοινάκι ήταν πολύ καλή, βαθμολογήθηκε με 11,400β. και ήταν 15η στο σύνολο. Στην μπάλα βαθμολογήθηκε με 10,900β, στις κορίνες με 11,150β & στο δύσκολο όργανο της κορδέλας 9,800β , αλλά ήταν 19η.

-Δήλωση προέδρου

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια, την προπονήτριά τους Κική Χωματά και τη δασκάλα μπαλέτου Ναταλία Κνιάζεβα. Η ερώτησή μου είναι μέχρι που σκέφτεται να φθάσουν οι αθλήτριες της. Πραγματικά η πρόοδος και η βελτίωσή τους είναι συνεχόμενη από πέρσι. Η Μαρία Παυλίδου με πρόβλημα υγείας κατά τη διάρκεια του αγώνα, έφτασε ένα βήμα πριν τους τελικούς οργάνων και στα δύο όργανα που την δήλωσε η προπονήτριά της. Άραγε τι θα μπορούσε να κάνει, αν ήταν σε καλή κατάσταση;

Σοφία Βέργου. Ποτέ δεν ετοιμάστηκε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Ξεκίνησε στα μαζικά τμήματα της Αλεξάνδρειας. Η προπονήτριά της την έβαλε αργότερα αγωνιστικά σε χορευτικά τμήματα, κατόπιν στην ομάδα της αισθητικής και του ανσάμπλ. Στο τέλος την ενέταξε στις αθλήτριες του ατομικού. Σ' αυτόν τον αγώνα με την συνεχόμενη βελτίωση της η Σοφία  τη δικαίωσε και με το παραπάνω.

Η κατηγορία των γυναικών και των νεανίδων επισήμως για φέτος έχουν τελειώσει. Υπολείπεται το κύπελλο, αρχές Ιουλίου. Τώρα περιμένουμε τις κορασίδες μας. Φυσικά, σύμφωνα με τους προηγούμενους ανεπίσημους αγώνες, περιμένω ακόμη καλύτερα πράγματα.

Εύχομαι υγεία σε όλες και οι επιτυχίες να συνεχιστούν»'.

Δήλωση προπονήτριας Κυριακής Χωματά.

«Θέλω να συγχαρώ τις δύο αθλήτριές μου Μαρία & Σοφία και να ευχαριστήσω την μπαλαρίνα μας Ναταλία Κνιάζεβα για την άριστη συνεργασία μας καθώς και τους γονείς των παιδιών και το Δ.Σ, γιατί η καθημερινή στήριξη που δεχόμαστε είναι σπουδαία. Είμαι αρκετά ικανοποιημένη με τον τελευταίο και σημαντικότερο αγώνα της αγωνιστικής μας χρονιάς. Γνωρίζαμε πολύ καλά ότι πρόκειται για μια αναμέτρηση πολύ υψηλού επιπέδου, επειδή από την κατηγορία των νεανίδων ξεκινούν οι πανελλήνιοι αγώνες και τα παιδιά σ΄ αυτήν την κατηγορία προσπαθούν να πετύχουν το "maximum",εφόσον αρχίζουν και συνειδητοποιούν πόσο μεγάλα είναι τα προσωπικά τους κίνητρα. Επιβεβαιώθηκα για άλλη μια φορά για όσα πίστεψα γι΄ αυτά τα παιδιά.

Η πρόκριση για το πανελλήνιο ήταν κάτι που κερδήθηκε με πολύωρη δουλειά και δεν άφησαν αυτή την ευκαιρία της αθλητικής τους καριέρας να πάει χαμένη δίνοντας στο αγωνιστικό ταπί όλο τους τον εαυτό»'.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής