breaking news Νέο

Ν. Ανδρουλάκης : «Διψήφιο το ποσοστό του ΚΙΝΑΛ στις ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου»

  • Ν. Ανδρουλάκης : «Διψήφιο το ποσοστό του ΚΙΝΑΛ στις ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου»
  • Ν. Ανδρουλάκης : «Διψήφιο το ποσοστό του ΚΙΝΑΛ στις ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου»

Στην Ημαθία περιόδευσε την Πέμπτη 9 Μαϊου ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ και εκ νέου υποψήφιος στις ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου, Νίκος Ανδρουλάκης. Ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος συνοδευόταν από το συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας του ΚΙΝ.ΑΛ. Κώστα Ασλάνογλου, τους υποψήφιους βουλευτές Νίκο Μπρουσκέλη και Τηλέμαχο Χατζηαθανασίου, την πρώην δήμαρχο Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη, τον πρόεδρο της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας Λεωνίδα Ακριβόπουλο, υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους στην ενότητα Ημαθίας με το συνδυασμό «Πράξεις για τη Μακεδονία» και τοπικά στελέχη του κόμματος, ξεκίνησε το πρόγραμμά του με εθιμοτυπική επίσκεψη χθες το πρωί στο δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη και στη συνέχεια στον ίδιο χώρο είχε συνάντηση με τα τοπικά ΜΜΕ.

«Έχουμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε σε μια σύντομη επίσκεψή του στο νομό μας, τον πρώτο σε σταυρούς προτίμησης ευρωβουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ., Νίκο Ανδρουλάκη. Ο κ. Ανδρουλάκης ανήκει στη νέα γενιά, που, φέρνοντας την αισιόδοξη νότα για τις επόμενες μέρες, θα είναι και πάλι ευρωβουλευτής, που θα υπερασπίζεται τα εθνικά μας θέματα και τη δημοκρατία», ανέφερε ο κ. Ασλάνογλου, παρουσιάζοντας τον εκ νέου υποψήφιο ευρωβουλευτή στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ. Όπως υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης, «η Ευρώπη είναι μονόδρομος και είναι εθνικό συμφέρον της Ελλάδας να έχουμε ευρωπαϊκά σύνορα με την Τουρκία. Η Ευρώπη πρέπει να ακολουθήσει το δρόμο της Σοσιαλδημοκρατίας, που οδηγεί στην πολιτική ενοποίηση», ενώ σημείωσε ότι «πρέπει να ενισχυθεί ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, να δημιουργηθεί ενιαία εξωτερική πολιτική και ασφάλεια, ενιαίοι φορολογικοί κανόνες, ώστε το μέλλον των πολιτών να γίνει ευήμερο».

 

Διψήφιο το ποσοστό του ΚΙΝΑΛ στις ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου

Στο ερώτημα της «ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ» για το τι ποσοστό εκτιμά ο ίδιος να έχει το ΚΙΝ.ΑΛ. στις ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε πως «θα πάρουμε διψήφιο ποσοστό, που θα είναι και πρόκριμα και ελπίδα για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών».

Αμέσως μετά ο Νίκος Ανδρουλάκης μετέβη στην «Ελιά», όπου είχε συνάντηση με στελέχη και φίλους του Κινήματος Αλλαγής.

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής