breaking news Νέο

«Πράσινο φως» από την Πρασινάδα στην εκκίνηση της προεκλογικής περιοδείας ο Κώστας Ναλμπάντης

  •  «Πράσινο φως» από την Πρασινάδα στην εκκίνηση της προεκλογικής περιοδείας ο Κώστας Ναλμπάντης
  •  «Πράσινο φως» από την Πρασινάδα στην εκκίνηση της προεκλογικής περιοδείας ο Κώστας Ναλμπάντης
  •  «Πράσινο φως» από την Πρασινάδα στην εκκίνηση της προεκλογικής περιοδείας ο Κώστας Ναλμπάντης

Από την Πρασινάδα ξεκίνησε την προεκλογική περιοδεία του στις κοινότητες του δήμου μας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Κώστας Ναλμπάντης χθες το απόγευμα.

Συνοδευόμενος από υποψήφιους της παράταξης του, ο κ. Ναλμπάντης έτυχε θερμής υποδοχής από κατοίκους της κοινότητας Πρασινάδας αλλά και γειτονικών (Νησελούδι, Κυδωνέα) και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για το μέλλον του δήμου καταγράφοντας αιτήματα για προβλήματα που συσσωρεύονται και  χρονίζουν.

Ένα από τα αιτήματα των κατοίκων υπήρξε η διεύρυνση της  λειτουργίας του  γραφείου κοινότητας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους. Ο κατάλογος των θεμάτων που θα απασχολήσουν την επομένη της ανάληψης της διοίκησης του δήμου, είναι μεγάλος, τόνισε ο κ. Ναλμπάντης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε σειρά τεχνικών παρεμβάσεων που έχουν καταγραφεί από τους υποψήφιους  δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της περιοχής και χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Ορισμένα απ αυτά είναι:   Η ανακατασκευή των WC των σχολείων Πρασινάδας, η δημιουργία παιδότοπων και στα τρία χωριά (Πρασινάδα, Νησελούδι, Κυδωνέα), η λειτουργία γραμματοθυρίδων, η ανάπλαση του Δημοτικού Σχολείου στο Νησελούδι και τεχνικές παρεμβάσεις στις τσιμενταύλακες για την κάλυψη τους όπου είναι εφικτό εντός των κοινοτήτων.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με επισκέψεις:

- Παρασκευή σε Καμποχώρι, Λουτρό

-Σάββατο σε Επισκοπή, Καλοχώρι

-Κυριακή σε Σχοινά, Νεοχώρι (πρωί), Κυψέλη, Αγκαθία (απόγευμα)


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής