breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθιας Α’ κατηγορια (πλεϊ οφ) : Στην ίδια αφετηρία οι ομάδες

ΕΠΣ Ημαθιας Α’ κατηγορια (πλεϊ οφ) : Στην ίδια αφετηρία οι ομάδες

Ανατροπή των δεδομένων στους πρώτους αγώνες της πρώτης φάσης των πλεϊ οφ, καθώς “έσπασαν” και οι δυο έδρες με αποτέλεσμα οι τέσσερις διεκδικητές του φετινού τίτλου του πρωταθλητη τής ΕΠΣ Ημαθίας ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου και ο ΦΑΣ Νάουσα να βρίσκονται στην ίδια ακριβώς αφετηρία

Τα Τρίκαλα και ο ΠΑΟΚ δεν κατάφεραν να εκμεταλλευθούν τον παράγοντα έδρα που τους έδινε η βαθμολογική τους θέση, ή αν προτιμάτε το Ροδοχώρι και η Νάουσα “έσπασαν” την έδρα των αντιπάλων τους και πλεον όπως ήδη αναφέραμε οι τέσσερις φετινή διεκδικητές του τίτλου ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία, αφου ο δεύτερος μεταξυ τους αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε ουδέτερο γήπεδο και εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα και την Κυριακή και μετά το τελευταίο “σφύριγμα” του διαιτητή των αναμετρήσεων θα γνωρίζουμε τους δυο φιναλιστ του τίτλου, αφού σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια του αγώνα προβλέπεται ημίωρη παράταση κι αν χρειαστεί και πέναλτι.

Να υπενθυμίσουμε την διαδικασία. Οι δυο νικητές θα παίξουν μεταξύ τους για την κατάκτηση του τίτλου και του εισιτηρίου που οδηγεί στην Γ’ Εθνική και το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε υψηλότερη θέση στον βαθμολογικό πινακα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Και σ’ αυτό το τρίτο παιχνίδι ισχύουν οι ίδιοι με τον πρώτο αγώνα που ήδη έγινε όροι. Αν κερδίσει ο φιλοξενούμενος ή το παιχνίδι ληξη ισόπαλο, πάμε σε αγώνα ρεβανς σε ουδέτερο γήπεδο.

Με νίκη η γηπεδούχος ομάδα κατακτά τον τίτλο.

Τρίτο αγώνα όμως θα έχουμε και μεταξύ των ηττημένων της Κυριακής για το ποιά ομάδα θα καταλάβει την 3η και ποιά την 4η θέση.

Οσον αφορά τα πλεϊ αουτ ο Κεραυνός Επισκοπής που ηταν ο μοναδικός γηπεδούχος από τα πλεϊ οφ και τα πλεϊ αουτ που κέρδισε (1-0 τον ΑΟ Μαρίνας) εξασφάλισε την παραμονή του στην Α’ κατηγορία της επόμενης περιόδου και περιμένει τον νικητή του δευτέρου αγώνα μεταξύ του Αρη Παλαιοχωρίου και του Φιλίππου Μελίκης που θα διεξαχθεί επίσης μεθαύριο Κυριακή για την τελική βαθμολογική του κατάταξη (11ος ή 12ος) ενω ο ΑΟ Μαρίνας που είναι η μοναδική ομάδα που ηττήθηκε τον δικό της αντιπαλο (ο ηττημένος του αγώνα Παλαιοχωρίου - Μελίκης σε ουδέτερο γήπεδο) για να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία. Τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και τον Εθνικό Κλειδίου όπως επανειλημμένα έχει γραφεί θα ακολουθήσει στην Β’ κατηγορία ένας από το ΑΟ Μαρίνας και την ομαδα που θα χάσει στο παιχνίδι ρεβάνς Παλαιοχωρίου - Μελίκης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής