breaking news Νέο

Συγκρότηση και σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ), αντιπυρικής περιόδου 2019 Π.Ε. Ημαθίας

Συγκρότηση και σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ), αντιπυρικής περιόδου 2019 Π.Ε. Ημαθίας

Με την αριθμ. Πρωτ. ΦΦΚ1/οικ/2865586/1823  από 07-05-2019 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής ενότητας Ημαθίας συγκροτήθηκε και συγκαλείται σε τακτική συνεδρίαση, το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ), αντιπυρικής περιόδου 2019, της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

Γραμματέας του Σ.Ο.Π.Π. ορίζεται η διοικητική υπάλληλος κα Ελένη Καραγεωργίου.

Καλούνται όλα τα οριζόμενα μέλη σε σύσκεψη την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 10.00 π.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου και συσκέψεων του Δήμου Βέροιας (Κεντρικό Κτίριο Δημαρχείου/1ος όροφος), επί της Μητροπόλεως 46 στη Βέροια, προκειμένου να συζητήσουμε τα θέματα της προστασίας των Δασών και της Υπαίθρου από πυρκαγιές κατά τη φετινή θερινή αντιπυρική περίοδο σύμφωνα και με την σχετ. εγκύκλιο του ΥΠΕΣ/ΓΓΠΠ., συνοψίζοντας ταυτόχρονα και τον απολογισμό και τα συμπεράσματα της περυσινής χρονιάς για το ίδιο θέμα.

Οι εμπλεκόμενοι φορείς, παρακαλούνται να καταθέσουν τις έγγραφες προτάσεις τους, στο προεδρείο του ΣΟΠΠ, είτε κατά την ημέρα συζήτησης, (15-05-19), είτε κατόπιν αυτής, έγγραφα ή ηλεκτρονικά, μέχρι (24-05-19), στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, της Π.Ε., Μητροπόλεως 44, 1ος όροφος, Βέροια, ( κτίριο π. Νομαρχίας). Οι Εθελοντικές Οργανώσεις παρακαλούνται να προτείνουν κατά την ημέρα συζήτησης και τις θερινές περιπολίες-διαδρομές που είναι σε θέση να πραγματοποιούν στα δάση, στα γνωστά ορεινά πυροφυλάκια ή οπουδήποτε.

Περισσότερες πληροφορίες ως προς το θέμα και τα σχετικά με την απόφαση έγγραφα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Π.Π (http://www.civilprotection.gr).

Η παρουσία όλων των μελών του ΣΟΠΠ κρίνεται απαραίτητη.

 

                                       Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας

                                                  Κων/νος Καλαϊτζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής