breaking news Νέο

Πάει για εκλογή από την πρώτη Κυριακή!

Πάει για εκλογή από την πρώτη Κυριακή!

Όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Απόστολος Τζιτζικώστας με το συνδυασμό «Αλληλεγγύη» θα είναι αυτός που θα συνεχίσει το έργο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Και μάλιστα χωρίς – ενδεχομένως – να πάει στο δεύτερο γύρο. Βάσει ανάλυσης δημοσκοπήσεων, που έχουν στα χέρια τους οι υποψήφιοι, φαίνεται ότι ο υποστηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία υποψήφιος περιφερειάρχης ξεπερνάει το 53%, οπότε βγαίνει από την πρώτη Κυριακή και συνεχίζει εκ νέου να είναι περιφερειάρχης, έχοντας μάλιστα αυξητικές τάσεις στο ποσοστό νίκης, φθάνοντας έως τις εκλογές της 26ης Μαϊου. Εκείνο δε που θα πρέπει να επισημανθεί για τον Απόστολο Τζιτζικώστα είναι ότι οι χαμηλοί τόνοι που κρατάει και το ιδιαίτερο φιλικό στυλ, με το οποίο αντιμετωπίζει τον πολίτη, τον θέτουν ως σίγουρο νικητή των εκλογών, σε σχέση με τους άλλους συνυποψηφίους του.

Ακόμα, θα πρέπει να τονισθεί ότι το ψηφοδέλτιο του νυν περιφερειάρχη είναι ανανεωμένο σχεδόν κατά 73% σε σχέση με το 2014 και με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας (τα 47 χρόνια).

Τέλος, να αναφερθεί ότι στην τελική ευθεία πριν από τις εκλογές, ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα επισκεφθεί άλλη μία φορά τις μεγάλες πόλεις, ενώ έχει δώσει εντολή στους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους «να μην αφήσουν χωριό και σπίτι, που να μην το επισκεφθούν»!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής