breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 19 Μαϊου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 19 Μαϊου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου το πρωί θα προεξάρχει και θα ομιλήσει στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής για τα Ελευθέρια της πόλεως. 

Την Τρίτη 14 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. 

Την Τετάρτη 15 Μαΐου στις 11:00 π.μ. θα τελέσει τα Εγκαίνια του παραρτήματος του κέντρου δια βίου μάθησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Βέροια. 

Την Τετάρτη 15 Μαΐου στις 8:00 μ.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση στο θεατράκι της πλατείας Εβραϊκής Συνοικίας για δύο σημαντικά θρησκευτικά μνημεία της Βεροίας, το Βήμα του Αποστόλου Παύλου και την Εβραϊκή Συναγωγή.  

Την Παρασκευή 17 Μαΐου το απόγευμα θα συνοδεύσει την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης. 

Το Σάββατο 18 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης με θέμα: «Οι σχέσεις του Αγίου Παϊσίου με τον Άγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη» στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών πνευματικού ενδιαφέροντος με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος». 

Την Κυριακή 19 Μαΐου το πρωί στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά θα λάβει μέρος στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στο μνημόσυνο για τα 100 χρόνια από την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Στη συνέχεια θα συμμετάσχει στην Ιερά Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Σουμελά και θα τελέσει τρισάγιο για τα θύματα της Γενοκτονίας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής