breaking news Νέο

Ραντεβού το...2021 ή σε ενεργή...αποστρατεία;

Ραντεβού το...2021 ή σε ενεργή...αποστρατεία;

«Εξαιρετικές προφορικές εισηγήσεις και αναρτημένες ανακοινώσεις, που ανέδειξαν τη διδακτική και παιδαγωγική αξία των εναλλακτικών διδακτικών προσεγγίσεων στη διαδικασία της μάθησης. Στρογγυλή τράπεζα και δημιουργική συζήτηση για ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία και την καινοτομία. Δεκάδες συνάδελφοι παρόντες από την έναρξη ως τη λήξη των εργασιών, απόδειξη της ευαισθησίας και του ενδιαφέροντος των εκπαιδευτικών μας. Αυτή ήταν η εικόνα των εργασιών του 2ου Παιδαγωγικού Συνεδρίου Ημαθίας, που έγινε στη Νάουσα, στις 10 και 11 Μαΐου 2019. 

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους, εισηγητές και συνέδρους, που ήρθαν από διάφορες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας. Η συμμετοχή τους έκανε το Συνέδριό μας μεγαλύτερο και πλουσιότερο και ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για όλους όσους μήνες τώρα εργάστηκαν εθελοντικά για τη διοργάνωσή του... Βασικός στόχος του Συνεδρίου μας που ήταν η δημιουργία ενός περιβάλλοντος παρουσίασης και ανταλλαγής διδακτικών εμπειριών και τεκμηριωμένων γνώσεων για ένα σχολείο, που θα δημιουργεί και θα καινοτομεί. Αυτό το σχολείο και, κυρίως, το δάσκαλο που το υπηρετεί, οφείλουμε να τον υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο, γιατί, όπως είχε πει ο αείμνηστος Δημήτρης Λιαντίνης, «εν αρχή ην ο δάσκαλος». Γι’ αυτό, ραντεβού το 2021 στη Νάουσα για το 3ο Παιδαγωγικό Συνέδριο Ημαθίας!»

 Το ραντεβού κλείστηκε από το διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ημαθίας, Διονύση Διαμαντόπουλο, σε δύο χρόνια από σήμερα. Αξιοπρόσεκτες οι επισημάνσεις του, ελπίζουμε να δώσει και τότε «το παρών» ως διευθυντής. Αν και οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ετοιμάζεται για μια ενεργή...αποστρατεία!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής