breaking news Νέο

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΝΑΟΥΣΑ 2-1. Βρήκε κάτοχο το ένα εισιτήριο των φιναλίστ

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΝΑΟΥΣΑ 2-1. Βρήκε κάτοχο το ένα εισιτήριο των φιναλίστ

Ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων που την περασμένη Τετάρτη έχασε με 1-0 στο γήπεδό του από τον ΦΑΣ Νάουσας τέσσερις ημέρες αργότερα την Κυριακή νίκησε στο ουδέτερο γήπεδο της Νέας Νικομήδειας την αντίπαλό του, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 και προκρίθηκε στο τελικό των πλεϊ οφ που θα βρει απέναντι του τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ή τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου (αυτό θα το αποφασίσει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας αφου όπως γράφουμε σε διπλανή στήλη το μεταξύ τους παιχνίδι δεν διεξήχθη).

Το παιχνίδι ηταν μοιρασμένο στην μεγαλύτερη διάρκεια του με λίγες σχετικά φάσεις στα καρέ των δυο ομάδων και την Νάουσα να παίρνει προβάδισμα στο σκορ στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε.

Συγκεκριμενα στο 41’ ο Λαμπριανίδης έβγαλε την σέντρα και ο Περηφανόπουλος με γυριστό εναέριο σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα των Τρικάλων Νομικό και έκανε το 1-0 για τη Νάουσα. Τα Τρίκαλα προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως δυσκολεύονταν να βρουν λύση στην καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή της Νάουσας. Η λύση ήρθε από τα 11 βήματα οταν ο διαιτητής του αγώνα κ. Μαλούτας κατελόγησε πέναλτι χέρι αμυντικού με τον Παρσόπουλο που ανέλαβε την εκτέλεσή του να ευστοχεί και να ισοφαρίζει σε 1-1 (72’).

Πέντε λεπτά αργότερα ο Πεϊκος εκτέλεσε φαουλ με τον τερματοφύλακα της Νάουσας Νομικό να αποκρούει προσωρινά τον Παρσόπουλο να παίρνει το ριμπαουντ και από κοντά να διαμορφώνει το 2-1 που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας με βοηθούς τον Παπαδάκη και τον Κωστούλα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΑΟΥΣΑ: Νομικός, Αθανασιάδης, Περηφανόπουλος, Τόσιος, Μαντώς, Παντζαρτζίδης (68’ Φωτόπουλος), Γιαμαλίδης, Δασκαλάκης (82’ Αργυρίου), Κερμανίδης (82’ Γατουρτζίδης), Λαμπριανίδης, Καραγιάννης.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Τσιρίδης, Πέϊκος, Κιρκιλιανίδης (90’+Παπαδόπουλος Ε.), Σωτηράκης, Κουκουράκης, Ζησιόπουλος (71’ Αθανασιάδης), Λίτσι (85’ Αθανασιάδης), Παρσόπουλος (90’+Αναδολου).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής