breaking news Νέο

Επίσκεψη Κώστα Ναλμπάντη στο ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.

  • Επίσκεψη Κώστα Ναλμπάντη στο ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.
  • Επίσκεψη Κώστα Ναλμπάντη στο ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.

Επίσκεψη στο παράρτημα Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφαλείας της  Εργασίας, πραγματοποίησε κλιμάκιο της δημοτικής παράταξης «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξάνδρειας Κώστα Ναλμπάντη.

Το ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. είναι σημαντικό αποτέλεσμα της συνεργασίας και συναίνεσης εργοδοτών και εργαζομένων στην Ελλάδα και αποτελεί τον πρώτο εταιρικό τους θεσμό.

Ασχολείται με την  προαγωγή της επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας, που είναι σημαντικό μέρος του συστήματος των συνθηκών εργασίας και σημαίνων παράγων ευημερίας των πολιτών μιας χώρας. Σκοπός είναι η υλοποίηση προγραμμάτων που αφορούν τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας η οποία συντείνει στην ανταγωνιστικότητα της οικονομίας αλλά και στην καλυτέρευση των όρων διαβίωσης των πολιτών και γίνονται αποτελεσματικότερα με την ανάπτυξη των περιφερειών της χώρας.

Ο κ .Ναλμπάντης ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του παραρτήματος και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα έχει διαρκή συνεργασία με τις υπηρεσίες του ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.  για την πιστοποίηση των βέλτιστων συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, με έμφαση στην υπηρεσία καθαριότητας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής