breaking news Νέο

Πανηγυρική επιστροφή της ΒΕΡΟΙΑΣ

Πανηγυρική επιστροφή της ΒΕΡΟΙΑΣ

Στα πλαίσια της απονομής του κυπέλλου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 2ο όμιλο και την επάνοδό της, ύστερα από ένα χρόνοα απουσίας, στην Football League η ΒΕΡΟΙΑ την Κυριακή το βράδυ έδωσε φιλικό παιχνίδι, στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο την Δόξα Δράμας.

Η ΒΕΡΟΙΑ λοιπόν επιστρέφει σε γνωστά “λημέρια” και η επιστροφή της αυτή αν κρίνουμε από την υγεία που βγάζει η διοίκησή της αλλά και ολόκληρος ο οργανισμός σηματοδοτεί την αναγέννησή της πανω αυτή τη φορά σε στέρεες βάσεις.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού με την Δόξα Δράμας όπως ήδη αναφέραμε και στην προαγγελία του αγώνα στο φύλλο του περασμένου Σαββάτου ελάχιστη σημασία έχει όχι μόνο επειδή βρισκόμαστε στο τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς αλλά κυρίως επειδη η ΒΕΡΟΙΑ ανεβαίνει κατηγορία και είναι σίγουρο ότι πολλά αναμένονται να αλλάξουν στην αγωνιστική της συμπεριφορά και πιθανότατα και στο ρόστερ της τη νέα χρονιά.

Παρόλα αυτά σε γενικές γραμμές απέναντι σε έναν πιο έμπειρο αντίπαλο με επαγγελματίες παίκτες συγκριτικα θα λέγαμε οτι στάθηκε καλά και το 3-0 σκορ με το οποίο ηττήθηκε δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού.

Απλά η Δόξα Δράμας, όπως ήδη αναφέραμε πιο έμπειρη κατάφερε να εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες που τις παρουσιάστηκαν να πετύχει τρια τέρματα με τους Αυγενικό στο 17’, τον Ανδρέου στο 45’ και με τον Ρεβυθόπουλο στο 57’ και να πάρει την νίκη.

Η ΒΕΡΟΙΑ από την δική της πλευρά είχε επίσης ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα και συγκεκριμένα με τους Σκαθαρούδη στο 3’, Μελικιώτη στο 6’, Τσικόπουλο στο 20’, τον Κανούλα στο 43’ και τον Μυλωνά στο 68’ διχως να καταφέρει να σκοράρει.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παυλίδης με βοηθούς τον Μπογιατζόγλου και τον Τσιουγγαρή.

Οι δυο ομάδες χρησιμοποίησαν τους:

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης (46’ Μπλατσιώτης), Ζούρκος (46’ Μουχάλης), Κυριακίδης (46’ Τσιότρας), Μουρατίδης (85’ Παπουτσίδης), Μαραγκός (46’ Μπακάλης), Ταϊρης (78’ Βασίλτσης), Μπλέτσας (46’ Βεργώνης), Καράμπελας (46’ Μυλωνάς), Τσικόπουλος (64’ Σοφιανίδης), Σκαθαρούδης (32’ Κανούλας), Μελικιώτης (71’ Τρούπκος).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μένκα (46’ Λαμπίρης), Σιώπης (46’ Ρεβυθόπουλος), Πενταυράκης (64’ Βοσνιάδης), Καψάλης (46’ Φραγκούλης), Ανδρέου (46’ Ρουγκάλας), Μακρής (46’ Παρασκευάς), Αυγενικού (46’ Λεμονής / 80’ Παπαϊωάννου), Μάρτινς (64’ Τάσσιος), Μπαϊκαρά (64’ Ρούτσης), Κρητικός (46’ Αλεσάνδρο), Δούμτσιος (46’ Σαμπανίδης).

• Λίγο μετά την λήξη του αγώνα ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Στέργιος Αντωνίου απένειμε το κύπελλο της πρωταθλήτριας του 2ου ομίλου στη ΒΕΡΟΙΑ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής