breaking news Νέο

Μαγική Βραδιά στο Χώρο Τεχνών Βέροιας με το μεγάλο μουσικοσυνθέτη, το δικό μας Χρήστο Νικολόπουλο

Μαγική Βραδιά στο Χώρο Τεχνών Βέροιας με το μεγάλο μουσικοσυνθέτη, το δικό μας Χρήστο Νικολόπουλο

Μια μαγική βραδιά έζησαν όσοι παρεβρέθηκαν στη μουσική παράσταση με το Χρήστο Νικολόπουλο, που πραγματοποιήθηκε στο Χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας, την Κυριακή 12 Μαϊου 2019.

 

Στο Μουσικό αφιέρωμα για το δικό μας Χρήστο Νικολόπουλο, συμμετείχαν ο Στέλιος Διονυσίου και η Ζωή Παπαδοπούλου και σκοπό είχε την οικονομική ενίσχυση του Γηροκομείου Βέροιας.

 

Την Ενορχήστρωση των τραγουδιών και τη Δ/νση της Ορχήστρας Χορωδίας ανέλαβε ο Μαέστρος Πέτρος Ρίστας.

 

Όπως συμβαίνει κάθε φορά, οι δύο ώρες της μουσικής βραδιάς αποδείχθηκαν πολύ λίγες, για να καλύψουν έστω και ένα μικρό μέρος, από τις πολλές και πολύ μεγάλες επιτυχίες του Χρήστου Νικολόπουλου, που εχτές το βράδυ, ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, παραμένοντας ταπεινός, προσγειωμένος και κυρίως Άνθρωπος, μάγεψε το κοινό  με τη δεξιοτεχνία του, το ταλέντο του και τη σεμνότητά του.

 

Τη Μουσική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας και Επίτιμος Πρόεδρος του Γηροκομείου Βέροιας κ.κ. Παντελεήμων, που με την Πρόεδρο του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας κ. Ευδοξία Μούρτζιου-Χατζηευστρατιάδου και την Πρόεδρο του γυναικείου Μουσικού Συνόλου «Μονόγραμμα» κ. Αλεξάνδρα Ανανιάδου-Βαφείδου προλόγισαν την μουσική εκδήλωση.

 

Επίσης παραβρέθηκαν η σύζυγος του Χρήστου Νικολόπουλου,  κ. Αναστασία Νικολόπουλου, ο βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κώστας Βοργιαζίδης, ο εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη κ. Τσιούντας, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας  κ. Νίκη Καρατζιούλα, Πρόεδροι και Μέλη τοπικών οργανώσεων και φορέων της πόλης μας.

 

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας αισθάνεται βαθύτατα την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συντέλεσαν, ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία στο Χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας η Μουσική βραδιά  και ειδικότερα ευχαριστεί :

 

-Το Μεγάλο Μουσικοσυνθέτη κ. Χρήστο Νικολόπουλο και τους τραγουδιστές κ. Στέλιο Διονυσίου και κ. Ζωή Παπαδοπούλου για την καταπληκτική ερμηνεία των τραγουδιών που πλαισίωσαν την εκδήλωση.

 

-Τους χορηγούς Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας.

 

-Το Μαέστρο κ. Πέτρο Ρίστα για την Ενορχήστρωση - Δ/νση Ορχήστρας, που με τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό του, παρείχε τις υπηρεσίες του  αφιλοκερδώς υπέρ του Γηροκομείου Βέροιας.

 

-Το Δήμαρχο Βέροιας κ. Κώστα Βοργιαζίδη, για τη δωρεάν παραχώρηση του Χώρου Τεχνών για την πραγματοποίηση της Μουσικής Εκδήλωσης. 

 

-Τη Χορωδία του Οργανικού Φωνητικού Συνόλου Μονόγραμμα και την πρόεδρο του γυναικείου Μουσικού συνόλου «Μονόγραμμα» κ.Αλεξάνδρα Ανανιάδου-Βαφείδου (Αφήγηση-Επιμέλεια Κειμένων).

-Την πολυμελή ορχήστρα: πιάνο κ.Αντώνης Σαρακατσιάνος, κ.Φλάουτο Σίσσυ Γεωργοπούλου, Ακορντεόν κ.Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Κιθάρα κ.Χρήστος Σαρκατζής, Βιολί κ.Γιάννης Στέφανος Βλάχος, Κοντραμπάσο κ.Δάνης Κουμαρτζής, Κρουστά κ.Κώστας Ρίζος και Σολίστας κ.Χρήστος Νικολόπουλος.

 

-Το χορηγό επικοινωνίας κ.Γεράσιμο Καλλιγά SUPER COURSE - ΛΕΞΙΣ.

 

-Τον κ.Καλλίστρατο Γρηγοριάδη.

 

-Τον κ.Γιάννη Κετίκογλου, Επιγραφοποιία ART BRASIL.

 

-Τους κ.κ.Αθανάσιο και Δημήτρη Ντόβα, για τη βιντεοκάλυψη της μουσικής παράστασης.

-Τον κ.Κώστα Καρολίδη VERIA NET, για τη βιντεοκάλυψη της μουσικής παράστασης.

 

-Τον τοπικό τύπο ΛΑΟ και ΗΜΕΡΗΣΙΑ καθώς και τον ηλεκτρονικό τύπο  και όλες τις Ηλεκτρονικές Εφημερίδες, για τις συνεχείς αφιερώσεις  για το Γηροκομείο Βέροιας καθώς επίσης  και πλήθος συνδρομητών  και φίλων  του Γηροκομείου Βέροιας που με την παρουσία τους συντέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

 

             Το Δ.Σ.του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας

                             Η  Πρόεδρος

          κ.Ευδοξία Μούρτζιου-Χατζηευστρατιάδου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής