breaking news Νέο

Πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Τουρισμού του Δ. Βέροιας για τη συλλογή στατιστικών δεδομένων σε συνεργασία με τους ξενοδόχους

Πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Τουρισμού του Δ. Βέροιας για τη συλλογή στατιστικών δεδομένων σε συνεργασία με τους ξενοδόχους

Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας της Αντιδημαρχίας Τουρισμού του Δήμου Βέροιας για τη συλλογή και ανάλυση στατιστικών δεδομένων τουριστικών επιχειρήσεων, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βασίλης Λυκοστράτης, προσκάλεσε τους ξενοδόχους σε μια πρώτη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βέροιας, το πρωί της Δευτέρας 13 Μάιου 2019, για ενημέρωση σχετικά με την πρωτοβουλία αυτή.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ξενοδόχοι, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας, Δημήτριος Μάντσιος και ο εκπρόσωπος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Ημαθίας, Κωνσταντίνος Παπαοικονόμου. Την ενημέρωση έκαναν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και ο εκπρόσωπος της εταιρίας MKG Group από τη Γαλλία μέσω skype.

Ο κ. Λυκοστράτης έκανε λόγο για την αναγκαιότητα πρόσβασης σε αξιόπιστες και επιστημονικά τεκμηριωμένες πληροφορίες, όπου η συνεργασία με τη μεγαλύτερη εταιρία συλλογής στατιστικών ξενοδοχείων στην Ευρώπη, όπως είναι η MKG Group, πρόκειται να συμβάλει τα μέγιστα στην κατεύθυνση αυτή. Τόσο ο Αντιδήμαρχος, όσο και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων τόνισαν τη μεγάλη σημασία που έχουν τα στατιστικά δεδομένα για τις επιχειρήσεις και τους φορείς, μιας και αποτελούν τον πιο αξιόπιστο οδηγό λήψης αποφάσεων.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής