breaking news Νέο

Γ. Καμίνης : «Η πολιτική μας δικαιώνεται και αυτό μας δίνει φτερά»

  • Γ. Καμίνης : «Η πολιτική μας δικαιώνεται και αυτό μας δίνει φτερά»
  • Γ. Καμίνης : «Η πολιτική μας δικαιώνεται και αυτό μας δίνει φτερά»

Ένας ακόμα υποψήφιος ευρωβουλευτής πραγματοποίησε επίσκεψη χθες στη Βέροια, η οποία και εντασσόταν στο πρόγραμμα της περιοδείας του σ' όλη την Ελλάδα, εν όψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαϊου.

Ο Γιώργος Καμίνης, πρώην δήμαρχος Αθηναίων και νυν υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ, - περί ου ο λόγος – ο οποίος επισκέφθηκε πρώτα το δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη, με τον οποίο – όπως μετέφερε – στη συζήτηση που είχε μαζί του επικεντρώθηκε στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Καμίνης, αμέσως μετά είχε συνάντηση και με τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τον οποίο ο συντονιστής της Ν.Ε. Ημαθίας του ΚΙΝΑΛ, Κώστας Ασλάνογλου, ένιωσε ξεχωριστή χαρά για την παρουσία του, λέγοντας «σήμερα έχουμε ανάμεσά μας μία ιδιαίτερη προσωπικότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και έναν Ακαδημαϊκό. Εύχομαι να τον δούμε στην ευρωβουλή».

«Πραγματοποιώ περιοδεία σε όλη τη χώρα, για να ενημερώσω για τις Ευρωεκλογές, δυστυχώς, το νόημά τους σκιάζεται από τις αντιπαραθέσεις στην κεντρική και τοπική πολιτική σκηνή, εν όψει των αυτοδιοικητικών και εθνικών εκλογών. Κάτι που είναι επικίνδυνο για τη χώρα μας και την Ευρώπη», επεσήμανε αρχικά ο κ. Καμίνης και συνέχισε : «Η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται σε μια μεγάλη δοκιμασία, γιατί έχουν ανέβει οι δυνάμεις της δημαγωγίας και του λαϊκισμού και από την ακροαριστερά και από την ακροδεξιά. Καμία χώρα δεν αντέχει μόνη της στο σκληρό διεθνή ανταγωνισμό.

Θέλουμε το ευρωπαϊκό εγχείρημα σε τέτοιο βαθμό, ούτως ώστε, όποιες χώρες μπορούν να βρίσκονται σε κοινό σύστημα άμυνας κι ασφάλειας, τα σύνορά μας να είναι πραγματικά ευρωπαϊκά σύνορα, με ευρωπαϊκό στρατό που να τα υπερασπίζεται».

Ακόμα, ο κ. Καμίνης και με αφορμή τη συζήτηση που είχε με το δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη και εκ νέου υποψήφιο, εξέφρασε προς τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ την πεποίθησή του πως θα τα πάει πάρα πολύ καλά στις δημοτικές εκλογές.

 

«Η πολιτική μας δικαιώνεται και αυτό μας δίνει φτερά»

Στο πεδίο των ερωταπαντήσεων, ο κ. Καμίνης σημείωσε πως «εμείς επιδιώκουμε ένα πολύ καλύτερο ποσοστό από αυτό των εκλογών του 2014 (8,4%) και σας βεβαιώνω πως αυτός ο στόχος θα επιτευχθεί και με το παραπάνω. Το βλέπω και από την περιοδεία που πραγματοποιώ σε όλη τη χώρα και τον κόσμο που συναντώ. Η πολιτική μας δικαιώνεται και αυτό μας δίνει φτερά».

Στο ερώτημα της «ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ», αν ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής αποτελεί και ένα εγερτήριο μήνυμα αλλαγής για την Ελλάδα και την Ευρώπη, ο κ. Καμίνης απάντησε καταφατικά, σημειώνοντας επιπλέον πως «θέλουμε στις 26 Μαϊου με δύναμη στο Κίνημα Αλλαγής, να αποτελέσει ένα προμήνυμα για την πολιτική ανατροπή στις εθνικές εκλογές».

Ο κ. Καμίνης ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της επίσκεψης στη Βέροια με συνάντηση που είχε ακολούθως με φίλους, στελέχη και υποστηρικτές του Κινήματος Αλλαγής στον πολυχώρο της «Ελιάς».

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής