breaking news Νέο

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση τροφίμων “Sial China 2019” στη Σανγκάη

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση τροφίμων “Sial China 2019” στη Σανγκάη

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει στην 20η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων “Sial China 2019”, που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 16 Μαΐου 2019 στη Σανγκάη, στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου “Shanghai New International Expo Center” στην Κίνα.

«Με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην 20η διεθνή έκθεση τροφίμων “Sial China 2019” για τρίτη συνεχή φορά, στηρίζουμε ενεργά την προβολή των αγροδιατροφικών προϊόντων της περιοχής μας, με στόχο την αναγνωρισιμότητα και την προώθησή τους στην αγορά της Κίνας και της ευρύτερης Ασίας. Στο πλαίσιο της συνολικής μας προσπάθειας να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια των εκλεκτών προϊόντων που παράγονται στην Κεντρική Μακεδονία και να διευρύνουμε τις προοπτικές για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων και ποτών, συμμετέχουμε συντονισμένα σε μεγάλα εκθεσιακά γεγονότα του εξωτερικού», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Γερακίνα Μπισμπινά.

Η διεθνής έκθεση “Sial China” συγκαταλέγεται ανάμεσα στα τέσσερα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα παγκοσμίως και αποτελεί τη βασική πύλη εισόδου προϊόντων διατροφής, οίνου και τροφίμων, στην αγορά της Κίνας και της Κεντρικής Ασίας. Η διοργάνωση του 2018 προσέλκυσε περισσότερους από 110.500 επισκέπτες από την ευρύτερη αγορά της Κίνας, σημειώνοντας αύξηση περίπου 9% και 3.400 εκθέτες, παρουσιάζοντας αύξηση 6%.

Η διεθνής έκθεση τροφίμων “Sial China 2019” εδρεύει στην Σανγκάη, τη μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη στην Κίνα, ένα διεθνές οικονομικό και εμπορικό διαμετακομιστικό κέντρο με το πιο πολυσύχναστο λιμάνι παγκοσμίως. Η “Sial China” προσελκύει παραδοσιακά το ενδιαφέρον των σημαντικότερων εισαγωγέων, διανομέων, επαγγελματιών λιανικής και χονδρεμπόρων της Κίνας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής