breaking news Νέο

Βράβευση μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της Ημαθίας, που διακρίθηκαν στους Διαγωνισμούς «Θαλής», «Ευκλείδης», «Υπατία» και «Καραθεοδωρής»

Βράβευση μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της Ημαθίας, που διακρίθηκαν στους Διαγωνισμούς «Θαλής», «Ευκλείδης», «Υπατία» και «Καραθεοδωρής»

Tο Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ) διοργάνωσε την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βέροιας, εκδήλωση βράβευσης των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της Ημαθίας, που διακρίθηκαν στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς «Θαλής» και «Ευκλείδης», καθώς και τους μαθητές Α΄ Γυμνασίου Ημαθίας, οι οποίοι διακρίθηκαν στους Τοπικούς Μαθηματικούς Διαγωνισμούς «Υπατία» και «Καραθεοδωρή».

Κεντρικός ομιλητής της τελετής βράβευσης ήταν ο κ. Χαρίτων Τομπουλίδης, αστρονόμος και αστροφυσικός με τίτλο ομιλίας «Από τα θρανία στις μαύρες τρύπες»

Χαιρέτησαν και βράβευσαν τους μαθητές: ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης αρχιμ. Δημήτριος Μπακλαγής,  ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια βίου μάθησης Δήμου Βέροιας κ. Γιώργος Σοφιανίδης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΜΕ κ. Κώστας Παπαδόπουλος, διευθυντές σχολείων και εκπαιδευτικοί της Ημαθίας.

 

Για τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

 

Η Πρόεδρος

Χαρίκλεια Σαραφοπούλου

Η Γενική Γραμματέας

Αλεξάνδρα Στυλιανίδου

 

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής